Negatyw zamknął konto
|
Author |
Message |
TheNegatyw
{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
Wreszcie i ja muszę to napisać.. Wiedziałem o tym co było w środku.. lecz nigdy nie czerpałem z tego korzyści materialnych.. nigdy nawet nie chciałem.. cały "MOD" został wrzucony do opisu jednego z filmów Maćka.. nie jestem jego Autorem ani nawet współautorem.. co nie zmienia faktu że wiedziałem o tym.. nic mnie nie usprawiedliwia..
@ Nigdy na tym nie zarobiłem nawet złamanego grosza.. więc "Negatyw był skąpy na kasę" nie ma tu jakiegokolwiek sensu..
(This post was last modified: 06-12-2012 18:41 by TheNegatyw.)
|
|
06-12-2012 18:38 |
|
TheNegatyw
{socialsites}
|
(06-12-2012 18:46 )MZLJ Wrote: TheNegatyw - no naprawdę teraz jesteś tak bardzo wiarygodną osobą, że na pewno ktoś ci uwierzy. Odwaliłeś (razem z MaciekTMPL) najbrudniejszą robotę w tym przekręcie i niby nic za to nie chciałeś, kiedy w tym czasie ktoś zyskał konta o bardzo dużej wartości?
Prawda.. Lecz nie czerpaliśmy z tego żadnych korzyści.. będę się tego trzymać.. wiem iż nie jestem wiarygodny.. ale co innego mogę?
|
|
06-12-2012 18:52 |
|
Mandero

{socialsites}
|
@TheNegatyw
A prawdziwy powód zamknięcia konta? Bo to raczej nie jest z powodu hejterstwa, ja tam mam swoje domysły, ale chciałbym to też usłyszeć od Ciebie.
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
06-12-2012 18:55 |
|
TheNegatyw
{socialsites}
|
(06-12-2012 18:55 )Mandero Wrote: @TheNegatyw
A prawdziwy powód zamknięcia konta? Bo to raczej nie jest z powodu hejterstwa, ja tam mam swoje domysły, ale chciałbym to też usłyszeć od Ciebie.
Youtube to już nie miejsce dla mnie.. zjebałem i nie potrafie spojrzeć sobię w oczy..
Quote:Wasi widzowie to prawie same dzieciaki 10-13 lat. Bardzo prawdopodobne, że jak któryś miał premium to składał na nie jakiś czas pieniądze. Jak można być takim skurwielem, żeby dziecko okraść.
Z tego co wiem to żadne konto nie miało nigdy zmienionego hasla... do tego potrzebny jest email... jedyne konto ktore mialo to zrobione zostalo przywrocone juz jakis czas temu.. tyle wiem.. z osobami ktore stworzyly ta modyfikacje, praktycznie nie mialem juz kontaktu.. nie gadalismy..
|
|
06-12-2012 18:59 |
|
VuZzEy

{socialsites}
|
To było też związane z tym, żeby prawdopodobnie nie wkopać Maćka. Haki jeszcze są ale mniej znaczące na yt. Dodam, że ja byłem autorem konta "NegatywnaPrawda" i kolejna publikacja miała dotyczyć faktów o MineCashu.
(This post was last modified: 06-12-2012 19:12 by VuZzEy.)
|
|
06-12-2012 19:09 |
|
User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)