jederow

{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
(16-12-2012 03:28 )NitroZyniak Wrote: (16-12-2012 02:50 )Rangy Wrote: (16-12-2012 00:10 )bunny_kou Wrote: Ale ludzie tego nie zrozumieli i zaczęli wyzywać wymienione tam nicki od kurw i złodziei. Dlatego Pingwin się tak strasznie wkurzył. Rzucanie podejrzeń bez cienia dowodu owocuje tym, że ludzie zaczynają rzucać we wskazanego kamieniami
Bo jutubowe dzieci to co usłyszą, to ugólniają i się dziwię, że Pingwin który jest o dziwo dorosłą osobą nie potrafi sobie poradzić z komentarzami. :( Zresztą, nikt nie obrzuca błotem, tylko widownia, która lubi kręcić się wokół dram. Przy okazji chyba gdzieś już to mówiłem - sama też to nakręcasz.
Pingwin to jest albo bardzo glupi albo tak zle rozumie jezyk polski, facepalm za facepalmem jak slucham gdy rozmawial z misiaczkiempedalaczkiem.
Pingwin jest Anglikiem i rok temu nauczył się polskiego po raz drugi, bo wcześniej zapomniał ;)
(16-12-2012 00:10 )bunny_kou Wrote: "iDELTI wymienił osoby znajdujące się w grupie lub mogące znajdować się w jej najbliższym otoczeniu."
Ale ludzie tego nie zrozumieli i zaczęli wyzywać wymienione tam nicki od kurw i złodziei. Dlatego Pingwin się tak strasznie wkurzył. Rzucanie podejrzeń bez cienia dowodu owocuje tym, że ludzie zaczynają rzucać we wskazanego kamieniami
(15-12-2012 23:42 )Krakenos Wrote: Bunny skoro wiedziałaś o chociaż tych 3 atakach i o ludziach którzy "się śmiali na konfie" to czemu nie powiedziałaś o tym zamiast się wykręcać że twój nick na liście znalazł się kompletnie bez powodu? ;)
Powiedziałam. W moim pierwszym filmiku dramowym (tym sprzed tygodnia) mówiłam, że zdawałam sobię sprawę z tego, że kilku osobom wyłączono LIVY, ale w szok wprawił mnie wątek złodziejstwa. Od początku było to powiedziane, więc dla mnie rzucanie na mnie podejrzeń PO filmiku sugeruje, że zrobiłam coś zupełnie innego, a jak mówiłam już X razy w tym wątku jestem niewinna i za skurwysyństwo uznałam w ogóle nazywanie mnie podejrzaną, bo X osób uznało mnie przez to za złodziejkę
Jak cie mogli oskarzyć o złodziejstwo, skoro nie nagrywasz Minecrafta?
Patrz w górę, patrz w dirta, umyj zęby, rozwalam bedrocka :D
(This post was last modified: 16-12-2012 07:44 by jederow.)
|
|
16-12-2012 07:40 |
|
Baldo

{socialsites}
|
|
16-12-2012 14:41 |
|
appareil

{socialsites}
|
Jako, że temat jest juz w miarę spokojny i nie generuje 20 stron dziennie to mogę to napisać.
Zabawy w moderatora nie są wskazane, czyli darujcie sobie wszelkie "To jest temat o negatywie i maćku, a nie XYZ". Moderator, jak nazwa wskazuje, jest od moderowania dyskusji — czyli nie jest w kompetencjach użytkowników, by ustalać aktualny temat dyskusji, zwłaszcza że dawno on zboczył z tematu Maćka i Negatywa, a temat minecasha i DDoS-ów są ze sobą powiązane. Jeśli sądzicie, że jakiś post powinien zostać wyrzucony do kosza, użyjcie przycisku zgłoś i to uargumentujcie. Tyczy się to w zasadzie każdego postu "XYZ jest spoko odwalcie się", "Maciek jak mogłeś" i wszystkiego, co było już dyskutowane (rzekome sprzedawanie kont etc.).
Na ten moment, dyskusja zeszła na temat wiedzy i udziału w DDoS-owaniu transmisji na żywo i dopóki nie dostaniemy żadnych dowodów w jakiejkolwiek innej sprawie albo nie zjawi się tu kolejne wcielenie Porfirego Pietrowicza, pozostańmy na tym.
Białorzycerzowanie grozi banem, przypominam.
|
|
16-12-2012 14:45 |
|
Innominatus

{socialsites}
|
apparatus Wrote:Białorzycerzowanie grozi banem, przypominam.
Dziękuje adminie za tego posta, jesteś wspaniały.
bunny_kou Wrote:Ale ludzie tego nie zrozumieli i zaczęli wyzywać wymienione tam nicki od kurw i złodziei. Dlatego Pingwin się tak strasznie wkurzył. Rzucanie podejrzeń bez cienia dowodu owocuje tym, że ludzie dzieci zaczynają rzucać we wskazanego kamieniami
Przynajmniej wiesz kto ogląda wasze filmy, swoją drogą, pokusiłem się o poprawe twojego posta.
NitroZyniak Wrote:Pingwin to jest albo bardzo glupi albo tak zle rozumie jezyk polski, facepalm za facepalmem jak slucham gdy rozmawial z misiaczkiempedalaczkiem.
Pingwin to duży dzieciak, tak samo jak więszkość minecraftów, taka wielka, upośledzona rodzinka <3
|
|
16-12-2012 19:40 |
|
DamianY2o

{socialsites}
|
|
|
16-12-2012 23:05 |
|
john

{socialsites}
|
Fajnie że dałeś link który nie działa i tego jeszcze nie zauważyłeś
|
|
16-12-2012 23:19 |
|
DamianY2o

{socialsites}
|
W związku z tym że większość nie może wejść w post Negatywa na fb udostępniam wam
parę screenów
http://imgur.com/YFc3g,iFYQg,NkcbT,FWG3O,l2OyA
http://imgur.com/YFc3g,iFYQg,NkcbT,FWG3O,l2OyA#1
http://imgur.com/YFc3g,iFYQg,NkcbT,FWG3O,l2OyA#2
http://imgur.com/YFc3g,iFYQg,NkcbT,FWG3O,l2OyA#3
http://imgur.com/YFc3g,iFYQg,NkcbT,FWG3O,l2OyA#4
|
|
17-12-2012 00:48 |
|
NitroZyniak
{socialsites}
|
@UP
Skoro publikuje to na Facebooku to publikuje to dla wlasnych znajomych. Chcialby zeby to wszyscy widzieli to by to tutaj wrzucil, brzydko sie zachowales i tyle.
edit: dalem posta pod jakims tam wpisem i mnie skasowal ze znajomych, moze mnie nie lubi xd ??
(This post was last modified: 17-12-2012 02:16 by NitroZyniak.)
|
|
17-12-2012 01:45 |
|