Post Reply 
Bijatyki
Author Message
Gik Offline
*

RE: Bijatyki
Grałem w część dołączoną kiedyś do CD-Action, bez pada lepiej do tego nie podchodzić. A poza tym, o ile nie mieszkasz w Japonii, a twoi koledzy nie są brudnymi, socjopatycznymi żółtkami, to raczej nie znajdziesz nikogo dobrego do pogrania.

[Image: aqI8D.jpg]
02-05-2011 10:26
Find all posts by this user Quote this message in a reply
CarlSheppards Offline
*

(01-05-2011 20:14 )CarlSheppards Wrote:  Guilty Gear XX: #Reload (można w nią grać po Internecie [wymaga odpowiedniej wersji])

(02-05-2011 10:26 )Gik Wrote:  A poza tym, o ile nie mieszkasz w Japonii, a twoi koledzy nie są brudnymi, socjopatycznymi żółtkami, to raczej nie znajdziesz nikogo dobrego do pogrania.

I po problemie.
02-05-2011 13:04
Sekarthis Offline
*

Żeby grać w GG XX: #Reload przez sieć trzeba mieć japońską wersję z tego co wiem. Z czystego lenistwa nigdy tego nie próbowałem, ale myślę że byłoby to tego warte.
Jest to jedyna obecnie bijatyka, która jest w stanie przyciągnąć mnie na dłużej. Schludna grafika w 2D to jest to. Mam dość bijatyk w trzecim wymiarze (Mortal Combat 4... brrr...). Do tego ma świetny design większości postaci. Szkoda tylko, że w wersji Reload nie ma A.B.A., ale to da się przeżyć o ile nie spadnie do poziomu Isuki.

Dawno dawno temu zagrywałem się w Virtua Fighter 2. Ech, stare czasy.

Za to kilka miesięcy temu sięgnąłem po PSP i... Final Fantasy Dissidia. Grało się całkiem przyjemnie, chociaż nie powala jakoś szczególnie. Poza tym sam pomysł, żeby przerobić FF na bijatykę... ech. Świat schodzi na psy.
02-05-2011 13:36
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5