Post Reply 
Mass Effect 3: Hit czy Shit?
Author Message
Tobickan Offline
*

RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit?
ME1 usypiał mnie przed kompem, część pozbawiona charakteru. ME2 bardzo mi się podobał- klimat był świetny, a fabuła wciągała. ME3... Cóż gra bardzo mi się podobała, walka była bardzo dobrze zbudowana, nie raz starcia były po prostu epickie, bardzo podobał mi się motyw ratowania ziemi (chodź nie podobał mi się fakt: "najpierw cała galaktyka potem Ziemia"), fabuła czasem wzruszała, czasem miażdżyła du*ę, ale klimat... W ME3 brakowało mi czegoś co miał poprzednik serii, pewnego punktu zaczepienia, przez co gra czasem wydawała mi się bez klimatu. Osobiście nic nie miałem do zakończenia gry, bo mi się bardzo podobało, ogółem wzruszyło mnie :P
Ogółem, jak na zakończenie takiej serii jaką jest Mass Effect, trójka wyszła trochę słabo, po za tym oczekiwałem czegoś więcej od gry za 139zł...
04-08-2012 20:55
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
SkyOfSnow Offline
*

[spoiler]Serdecznie zapraszam na mój "świeży" kanał.Na początek prezentuje grę z tematu czyli Mass Effect 3. Zapraszam do subskrypcji oraz podawania propozycji gier, które chcielibyście zobaczyć u mnie na kanale. POZDRAWIAM! ;)[/spoiler]
(This post was last modified: 25-02-2013 08:00 by Lavos.)
24-02-2013 23:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mito Offline
*

Mass Effect 3 obecnie jest grą dostępną na PlayStation Plus. Ściągnąłem, bo kiedyś grałem w pierwszą część serii i kolega mówił mi że jest słaba. Chciałem sprawdzić dlaczego. Niestety miał rację. Gra mnie nie wciągnęła i jak dla mnie fabuła jest zbyt nudna jak na tą serię.

[Image: LexxPL.png]
01-04-2013 16:48
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mass Effect MMORPG kaftann 2 9.348 18-10-2012 01:49
Last Post: ADominacja

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5