NoMooreFun
{socialsites}
|
RE: Beka z lecpleja
Bo z tego trzeba się śmiać, jeżeli administracja zamiast wyplenienia idiotów woli się pod nich dostosowywać to przepraszam, jak inaczej można się zachować ? Próbowałem poruszyć im mózgi ale się nie da, pozostaje w takim razie opcja kręcenia z nich beki.
Wybielaczq, na "swoim" forum grozi to banem, a jak nie banem to natychmiastowym usunięciem takiego tematu bo "wszystkie sprawy do administracji kierujemy na PW". Załóż temat na jakiś temat(tyyyle sensu) - administracja prędzej czy później i tak znajdzie pretekst to jego zamknięcia, były 3 tematy w których ludzie się wypowiadali (po tej pamiętnej "dramie" z banem Kankłera) i wszystkie zostały po jakimś czasie zamknięte.
@DOWN
chcesz dyskutować na temat tego co wypada a nie wypada to wracaj na "swoje" forum.
ja tu przyszedłem w celu kręcenia beczki, tylko i wyłącznie.
Wybielaczz Wrote:I jednocześnie zniżasz się poziomu osób, z których chcesz "kręcić beczkę".
o widzisz, załapałeś. też kręcisz bekę, tyle że z samego siebie.
(This post was last modified: 09-03-2013 22:35 by NoMooreFun.)
|
|
09-03-2013 22:23 |
|
GTOqw
{socialsites}
|
(09-03-2013 22:17 )Nickar Wrote: załóżmy temat o tym jako drugie forum jest zue i śmiejmy się z tego...
Bo forum, na którym przesiadają wyłącznie hejterzy i internetowi trolle?
Żeby nie robić spamu podzielę się kolejnym przypadkiem rodzaju: używanie wyszukiwarki tematów bardzo boli, więc napiszę nowy temat, który przewinął się przez dział tysiące razy i odpowiedzi były zawsze takie same^^
http://letsplej.pl/t-18094-kolejna-seria...#pid120231
Cieszą mnie ludzie, którzy mają się za kreatywnych ( bo chyba to popchnęło ich do założenia kanału, czyż nie?) a nie wiedzą co nagrać. Bijmy brawo im wszystkim!
Bysiorowy Mistrz ma swojego deviantArta! Patrzeć i podziwiać!
http://gotetho.deviantart.com/
|
|
09-03-2013 22:42 |
|
Infelicity
{socialsites}
|
(09-03-2013 22:40 )Wybielaczz Wrote: Faktycznie niektórzy z moderacji są niepotrzebni, ale nie za bardzo widzę inne osoby na tym stanowisku szczególnie, że nikt się praktycznie nie zgłasza. Dwóch z nich chociaż coś robi, reszta nie wiem.
A ilu ich jest? O wiele za dużo. To prawie jak z Ministerstwem Zdrowia na przykładzie. Jest minister, jest wiceminister, jest dość ciekawy potworek znany jako Departament Dialogu Społecznego Ministerstwa Zdrowia, który jest jednym z wielu Departamentów, ma szefa, zastępcę szefa, dyrektora, dolicz jeszcze kolejnych podwykonawców typu sekretarki etc.
|
|
09-03-2013 22:51 |
|
Wybielaczz
{socialsites}
|
@UP: Dlatego ja również się zgłoszę na moda, którym wcześniej byłem, ale było jak z NMF'em - sprawy osobiste, rodzinne, sprawdziany itp. Nie moja wina, że nikt się nie zgłasza na moderatorów. Kern3la faktycznie można by wyrzucić, Witcher w sumie robi 50/50 (sam mówi mi, że ma sporo sprawdzianów i robi prace graficzne) i można by kimś zastąpić., Michał nie wiadomo, ale chyba też coś robi, XVoIR i Hudson robią najwięcej.
|
|
09-03-2013 22:54 |
|