Postanowiłem się tu ponownie zarejestrować ze względu na powszechne zakłamanie i śmieszne prowokacje inb4 strollowałem Cie, albo bajki które tu pisze Sou bo wie że mu nie odpowiem na tym boardzie :)
(12-04-2013 12:56 )Sou Wrote: Temat już przerabiany ale proszę. Swojego czasu (widać na SB jak się wykres podnosi pierwszy raz) zebrałem wszystkie osoby które kiedykolwiek komentowały coś na moim kanale i skryptem w Selenium (soft dla testerów stron www) wrzuciłem ich do kontaktów. Przy okazji zablokowałem PW osobom spoza kontaktów i całą listę osób wysłałem do Urgo (autor socialblade) żeby je dodał do SB. Efekt? +1k widzów, 0 spamu na PW, aktualna informacja o tym kto poleca mój kanał na SB (czasem na takie kanały wchodzę z tej listy i jak jest coś ciekawego to zostawiam łapkę czy komentarz;d). Jak ktoś kiedyś nie zaakceptował a teraz wysyła zaproszenie (bo chce np PW napisać) to automatycznie samo się akceptuje.
Tyle. Jak widać po wykresach z SB subówki się na tym nie złapie (nie ma efektu kuli co widać po wykresie który wrócił po 2 tyg do normy). Ameryki nie odkryłeś, gdybym miał coś do ukrycia to chyba bym te kontakty usunął. Nie sądzisz? o_O
Dla ciekawskich dwa kolejne skoki subskrypcji to jakaś seria vlogów czy subek od Roja. Tak to raczej idzie sobie powoli, ale równo i bez kontrowersyjnie w górę ;)
P.s Postawienie mnie obok Lancqa... WTF?:D BTW on te subskrypcje z tego co pisali na lecpleju po prostu kupił (chyba nawet sam to przyznał gdzieś), a nie nabijał programami.
Może jednak powiem prawdę bo Nasz zakłamany kolega ma niestety skłonności do mitomani :(
1. Nie kupiłem moich subskrypcji, nie sugerujcie się proszę żadną informacją Sou'a na mój temat bo on żyje we własnym utopijnym świecie w którym jest on idealny a każda inna jednostka jest bardzo zła i nie powinna kwestionować jego słów.
2. Co do korzystania z ToolBoxa napisałem to przecież na letspleju już dawno dawno temu.
3. Nasz kolega Sou jednak nie ma odwagi się przyznać i wymyśla bajki, a więc odpowiem za niego, tak Sou korzystał/korzysta z oprogramowania rozsyłającego spam a przy okazji dodającego do kontaktów przez co jak wiadomo zwiększa się możliwość gdy potencjalny użytkownik który zobaczy wiadomość da nam suba.
Kisłem ze śmiechu kiedy czytałem to o jakimś Selenium :D :D :D :D
To tyle słowem wyjaśnienia.