pepyl
{socialsites}
|
RE: Beka z lecpleja
Asasinek54 Wrote:Ja i Wybielacz walczymy an tym forum z gimbazą i szerzącą się głupotą i idiotyzmem
Kiedy walka ? Po ile bilety ? Gdzie walczycie ? Jakie zasady ? Kto sędziuje ? Elo.
(This post was last modified: 23-04-2013 16:06 by pepyl.)
|
|
23-04-2013 16:06 |
|
Asasinek
{socialsites}
|
Kurde już 3 ludzi nazwało mnie rycerzami idę się powiesic bo to straszne jest...
Wiesz ubaw jest do pewnego stopnia bo dam ci przykład
Codziennie idąc na przystanek słyszysz od paru(nastu?) osób śmiechy w swoją stronę i debilne jazdy. Więc to chyba nie takie śmieszne patrząc na to ze strony osoby :pokrzywdzonej:, prawda? Bo tamtych paru ma bekę, ale tamta osoba pragnie wziąśc kawałem sznurka, albo coś innego
I uprzedzam wasz hejt, że to historia wymyślona wiecie kawałek wyobraźni odrobina mózgu i masz dobra i rzeczową historię :)
(23-04-2013 16:06 )pepyl Wrote: Elo.
"Wykurwiaj"
(This post was last modified: 23-04-2013 16:19 by Asasinek.)
|
|
23-04-2013 16:17 |
|
pepyl
{socialsites}
|
Asasinek Wrote:I uprzedzam wasz hejt
Na jakiej podstawie uważasz że to hejt ?
Powiedzieliśmy ci przecież na dlaczego dostałeś te łapki w dół, powinneś się cieszyć że wiesz co poprawić a nie mówić że ciebie zhejtowaliśmy. Odróżnij krytykę od hejtu, ELO.
(This post was last modified: 23-04-2013 16:38 by pepyl.)
|
|
23-04-2013 16:32 |
|
Elwood

{socialsites}
|
Quote:Lepiej byc rycerzem niż flamerem
Quote:Gimbusy, hejterzy i skurwysyny
Tja, właśnie widzę.
Quote: Śmieszny bo masz bekę to po co się wtrącasz?
Jak się wtrącasz to ograniczasz swoją bekę innymi słowy działasz na szkodę sobie.
Więc to jest śmieszne
Mmm... Nie mam zielonego pojęcia, co ty do nas mówisz.
Quote: Codziennie idąc na przystanek słyszysz od paru(nastu?) osób śmiechy w swoją stronę i debilne jazdy. Więc to chyba nie takie śmieszne patrząc na to ze strony osoby :pokrzywdzonej:, prawda? Bo tamtych paru ma bekę, ale tamta osoba pragnie wziąśc kawałem sznurka, albo coś innego
Temat ten powstał w celu ponabijania się z Waszego forum, więc porównanie raczej nietrafne. W dodatku - to tylko internety, my dear. Oczywiście, zdarzają się osoby, które płaczą z powodu łapek w dół, ale średnio rozgarnięty człowiek podejdzie do takich zeczy z dystansem.
(This post was last modified: 23-04-2013 16:41 by Elwood.)
|
|
23-04-2013 16:34 |
|
Asasinek
{socialsites}
|
(23-04-2013 16:22 )Wybielaczz Wrote: Nie wiem o co ci chodzi - napisałeś "o boshe, ja i Wybielacz walczymy z gimbazom jej uh mniam", napisałem, że ja z niczym nie walczę, po czym stwierdziłeś "buu wybielacz jest zly och tak jeshu!". Nie widzisz, że to bezsens?
My tylko dajemy przykład jakiegoś śmiesznego postu i jakiś krótki komentarz. Takim zachowaniem jaki prezentujesz właśnie jest większa beka, a ty się jeszcze dziwisz, och!
Ale śmieszny sarkazm z Twojej strony wcale tak nie napisałem
(23-04-2013 16:34 )Elwood Wrote: Quote:Lepiej byc rycerzem niż flamerem
Quote:Gimbusy, hejterzy i skurwysyny
Tja, właśnie widzę.
Quote: Śmieszny bo masz bekę to po co się wtrącasz?
Jak się wtrącasz to ograniczasz swoją bekę innymi słowy działasz na szkodę sobie.
Więc to jest śmieszne
Mmm... Nie mam zielonego pojęcia, co ty do nas mówisz.
1.Zasada rycerza! Flame za flame, oko za oko
(23-04-2013 16:32 )pepyl Wrote: Asasinek Wrote:I uprzedzam wasz hejt
Na jakiej podstawie uważasz że to hejt ?
Powiedzieliśmy ci przecież na dlaczego dostałeś te łapki w dół, powinneś się cieszyć że wiesz co poprawić a nie mówić że ciebie zhejtowaliśmy. Odróżnij krytykę od hejtu, ELO.
Nie powiedzieliście?
(This post was last modified: 23-04-2013 16:41 by Asasinek.)
|
|
23-04-2013 16:40 |
|
pepyl
{socialsites}
|
Asasinek Wrote:Nie powiedzieliście?
Wcale ...
GTOqw Wrote:Beznadziejny filmik z beznadziejnym komentarzem i znacznymi brakami jeżeli chodzi o znajomość gry. Książkowy przykład zagrajdziecka. Łapka w dół to ocena, pamiętaj o tym. Intro jest beznadziejne (w ogóle nie trawię intr) filmy bez sensu, a filmik pokazowy kanału to jebitny zamulacz - choć w sumie jest w tym jakaś prezentacja, to jaki jest kanał, dupny i ślamazarny
pepyl Wrote:A powiedz mi jeszcze za co miałbym ci dać tą łapkę w góre ? Za intro które jest po prostu do dupy ?
Za komentarz który jest także do dupy (przymulasz i jakość też nie jest najlepsza) ? Za ikonke IGN w intrze która rozwala system ?
[
Zresztą więcej takich nie potrzeba, zerknij na swój obojętnie jaki filmik i wyciągnij sam wnioski. Poczuj się jak widz, czy dalej sądzisz że twój filmik jest do obejrzenia ? Że jest go ktoś wstanie zobaczyć ?
ELO.
(This post was last modified: 23-04-2013 16:48 by pepyl.)
|
|
23-04-2013 16:47 |
|