GTOqw

{socialsites}
|
|
29-04-2013 08:57 |
|
yahoo

{socialsites}
|
RE: Beka z lecpleja
(28-04-2013 12:09 )Lavos Wrote: (28-04-2013 10:44 )yahoo Wrote: Ja bym wolał ten czas spożytkować na obejrzenie jakiegoś serialu komediowego
...jednak jesteś tutaj, serwując wymęczoną gadkę 'myślicie, żę jesteście lepsi', zatem chyba swoim czasem rozsądnie nie zarządzasz (wg opisanych wcześniej standardów).
No właśnie nie zarządzam, po kilku godzinach nauki różne głupoty przychodzą człowiekowi do głowy. Ba, przeczytałem nawet ze 2 artykuły na twoim blogu i dzięki, że wspomniałeś o mnie jako "robaczku z letplej":D. Od razu się poczułem fajniejszy, że takie persony zwracają na mnie uwagę.
Quote:Nawet nie chodzi o same tematy.Bardziej, to jest czekanie na rycerzyków letspleja, którzy beda walczyć za swoje forum w siedlisku trolli i to z nich jest największa beka :P.
Rozumiem, że ja tutaj jestem tym niby rycerzykiem letspleja? Załapałem, że identyfikowanie się z forami internetowymi jest tutaj powszechne, ale ja nie bronię tamtego forum, a wolę tam przesiadywać, bo wolę bandę dzieci czy innych fanbojów Rocka, którzy i tak są po prawdzie wyśmiewani, niż jakichś pseudointeligentów. Mam to w dupie czy letsplej z dnia na dzień opustoszeje czy go zamkną czy odbędzie się zmasowany atak hakerów. I muszę też przyznać, że tutejszy admin, apparatus przebija w swoich postach nawet Lavosa. A to serio wyczyn:D.
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
|
|
29-04-2013 10:46 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
(29-04-2013 08:57 )GTOqw Wrote: http://letsplej.pl/t-26604-partactwo-mod...aja-wladzy
Widać własna opinia na tym forum jest niewskazana. Oczywiście w głównej roli występuje znany i kochany przez wszystkich pan Lancek... Więcej już mówić nie trzeba XD
I ten mój ulubiony tekst o kontaktowaniu się z moderacją, która na stówę oleje sprawę, a założycielka tematu dostanie bana :D
|
|
29-04-2013 20:11 |
|
kubn2

{socialsites}
|
Quote: a założycielka tematu dostanie bana :D
Nie dostanie ma za dużo subkuff.
P.S Post wybielacza z tematu magnolii usunięty ok... xd
|