fszeker
{socialsites}
|
PYTG...
Okej okej.
Więc troszkę nie rozumiem czy http://pytg.pl to skok na kasę, naprawdę jakiś pomysł na intergrację czy odpał Stu Burtona.
O co chodzi? Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego nagle ta strochte voxelfagowa cześć jutjuba robi "Meet up" w krakowie? 10zł za wejście?
Koncerty? DJ? Scena?
Nie rozumiem celu tego czegoś oraz dlaczego cała gimfanbaza nagle leci na "imprezkę" organizowaną przez bezżyciowych ludzi stawiających klocki. Podobno się gdzieś chwalili, że ponad 1000 biletów już sprzedane. Ktoś? Coś?
Kurs Cytowania Selektywnego >tutaj<
|
|
12-08-2013 19:10 |
|
Roofix
{socialsites}
|
RE: PYTG...
Ciekawe, jak będą wyglądać zdjęcia - wielka sala a w niej pełno młodzieży. Szczególnie bawi mnie zachęcanie osób +18, by zostały na afterze. Czyżby nawet organizatorzy przewidzieli, że zdecydowana (a może nawet miażdżąca) większość przybyłych będzie młodsza?
|
|
13-08-2013 01:17 |
|
Mandero
{socialsites}
|
Same koszty wynajęcia sali, oświetlenia, ochrony i tak dalej wyniosły Pingwina ponad 20~ tysięcy nie wliczając w to podatku.
Nie mówię już o tym, że Stu praktycznie od miesiąca siedzi i zajmuje się cały czas tym eventem, czasem nawet pracował nad tym po 48h non-stop, zatem mimo, że to forum to loża szyderców, to tutaj nie ma się czego doszukiwać. Pingwin po prostu chce zorganizować event dla widzów i tyle, znam go prywatnie i on z wszystkich minefagów najbardziej pragnie kontaktu z widzami etc. Typowy showman.
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
13-08-2013 14:43 |
|
Roofix
{socialsites}
|
Gdyby nie to, że to tak daleko, to aż z ciekawości bym się wybrał by narobić zdjęć. A tak obejrzę live'a.
Ten fragment mnie rozwalił:
"Spotkanie dla starszych widzów, którzy ukończyli 14 lat. Można przyjść samemu, z opiekunem, a nawet z kolegami!" - serio mnie zastanawia, ile ludzi na to przyjdzie.
|
|
13-08-2013 16:31 |
|
appareil
{socialsites}
|
Quote: Pingwin po prostu chce zorganizować event dla widzów i tyle, znam go prywatnie i on z wszystkich minefagów najbardziej pragnie kontaktu z widzami etc. Typowy showman.
Ależ ja nie mam nic przeciwko spotkaniom z widzami, zwłaszcza że to jest faktyczna zorganizowana impreza, a nie rzucenie w filmie, że spotkanie tam i tam, na które przychodzi 2000 osób.
Po prostu pompa jest śmieszna - Oficjalne spotkanie polskiego YouTuba, ekskluzywne koszulki, wejściówki VIP etc.
Szejker dobrze to w sumie ujął, wydaje mi się, że część pieniędzy po prostu została utopiona w coś, co nie wydaje się potrzebne.
(This post was last modified: 13-08-2013 18:02 by appareil.)
|
|
13-08-2013 17:55 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)