(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Misie moje kolorowe, jak z wami dyskutować, skoro wy w każdym temacie jesteście nastawieni na "nie"? :) To już jakaś choroba jest.
Ta emotikona zapewne świadczy o wyluzowaniu i pewności siebie w tej wypowiedzi z czystej hipokryzji.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Nużą mnie te gierki słowne i wasze próby wyczytania spomiędzy wierszy czegoś, czego nie ma.
Mam Ci przypomnieć, jak niespójne są Twoje wcześniejsze wypowiedzi do mnie skierowane? Czy może nadal chcesz się pławić w swojej hipokryzji z dalszej części wypowiedzi, gdzie to niby jesteśmy zamknięci?
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Jesteście tak zamkniętym gronem, że kiedy pojawia się ktoś z odmiennym punktem widzenia, to włącza Wam się odruch obronny i próbujecie go zjeść żywcem.
Pisze ten, który to blokuje ludzi za odmienne zdanie. Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na cudze argumenty, to faktycznie może Ci się wydawać, że jesteśmy zamknięci.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: I jeszcze jedno. Tak, filmiki są robione pod publikę, dla publiki, z myślą o publice.
Jeśli tak, to znaczy, że widzowie chcą ZW z nowej gry jak najszybciej, czyli kto szybciej owe zrobi, zyska tych widzów, czyli to jednak wyścig.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Jeśli ktoś robi filmiki z gier dla siebie, a potem uploaduje je na publiczny portal, to ma coś poprzestawiane we łbie.
Tutaj jednak racja. Co nie zmienia faktu, że wygląda to w tym przypadku na wyścig.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Sintrax dostał blocka za to co widziałem na własne oczy oraz za to co słyszałem od znajomych. Mam wrażenie, że w poprzednich postach wyraziłem to wystarczająco jasno. Ktoś zatem wyraźnie nie chce przyjąć tego do wiadomości. A ja nie mam ochoty się powtarzać.
Prowokacja i wzmacnianie własnego ego - bez konkretów, bez uargumentowania i potwierdzenia dowodami.
Co widziałeś? Może opiszesz dokładniej i zobaczymy stopień Twojej dezinformacji. Plus znajomi - oczywiście. Najlepsze źródło informacji, szczególnie, że większość pewnie już nadała mu etykietę "trolla" i "hejtera".
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Więc życzę Wam powodzenia w szukaniu teorii spiskowych. Wiem, że takowe są bardziej ekscytujące niż rzeczywistość, ale wystarczy rzucić okiem na wariatów od WTC czy globalnego ocieplenia żeby zobaczyć jak jest to niezdrowe.
Porównujesz śmierć tysięcy ludzi do filmu na YouTube.
To chyba mała przesada. Szczególnie mnie to zabolało, gdyż jestem w połowie Amerykaninem.
Nie chciałem tego pisać, ale jesteś niedojrzały.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Próbowałem wnieść trochę zdrowego podejścia do tego tematu, ale widzę, że tutejsi eksperci nie są tym zainteresowani.
My też. I dziękuję, za szydzenie z nas, nazwaniem nas sarkastycznie "ekspertami". Z góry widać, kto tutaj czuje się bezpieczniej ze swoimi argumentami.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Szkoda. Dziwi mnie tylko, że osoby które z taką zajadłością zarzucają innym brak samokrytyki same nie są w stanie okazać odrobiny otwartości na cudze poglądy.
A na siebie spójrz i na wcześniejsze swoje wypowiedzi, zarzuty, domysły, itp.
(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote: Powiedziałem co mi na sercu leżało, a już od Was zależy jaki zrobicie z tym użytek. :)
Valion jest prorokiem. Darmowy Internet dla tego Pana!