Poll: Z kim następny wywiad?
This poll is closed.
człowiekzwyzyn 55.56% 15 55.56%
MrJagged99 7.41% 2 7.41%
VVitchaven 37.04% 10 37.04%
Total 27 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Post Reply 
"Pogadajmy z" - co dalej?
Author Message
Roofix Offline
*

RE: "Pogadajmy z" - co dalej?
Quote:Akurat znam go i dość dużo rozmawiam z nim prywatnie i powiem ci tyle - gówno prawda.
Ale nie poznałeś go osobiście? Po za tym, ja też z nim baaardzo dużo rozmawiałem i wiesz - w wielu rzeczach z Carlem się niestety zgodzę. Zależy, o czym z nim rozmawiasz.
A to jak, "zwyzywał" przeciwnika w grze, to bym nie powiedział, że to było "tylko" wyzywanie. Nawet zwykli widzowie widzieli w tym nawiązanie do postaci OO, a VV nie? Hmm, dziwne.
Po za tym popatrz - w komentarzach jego autorstwa dosyć często przewijają się bluzgi. Jak z nim pisałem na spokojnie, to też lubił zarzucić "kurwą". A jak mu w końcu napisałem, że to nie jest zabawne (gdyż już wiem, że nie pisze tego z dystansem i z dozą ironii), to mnie zablokował.
(This post was last modified: 20-07-2011 13:52 by Roofix.)
20-07-2011 13:49
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gimper Offline
*

Zobaczymy, poszła wiadomość z prośbą o przeprowadzenie wywiadu.
Jestem pozytywnie do niego (VVitchavena) nastawiony więc na pewno nie będę na niego najeżdżał a spróbował zachęcić do współpracy i obiektywnej wymiany poglądów na konkretne tematy.

[Image: t43eX.jpg]
(This post was last modified: 20-07-2011 15:20 by Gimper.)
20-07-2011 15:19
Roofix Offline
*

Też kiedyś byłem pozytywnie nastawiony, ale mi przeszło, jak z nim parę razy rozmawiałem - jakby VV się zgodził, to też bym wziął udział chętnie w wywiadzie (mam dystans do niego), jakby wywiad był robiony w sierpniu (będę miał mikrofon!).
20-07-2011 15:29
Gimper Offline
*

Wywiad będę robił jeszcze jakoś w tym tygodniu, spokojnie dam sobie radę :)

20-07-2011 15:56
CarlSheppards Offline
*

(20-07-2011 13:32 )Gimper Wrote:  Szanowny egocentryku, "mnie nie interesuje" nie równa się "nikogo nie interesuje".
Normalnych ludzi nie interesuje, dlatego ta, a nie inna gra była pierwsza. Poważnie.

(20-07-2011 13:32 )Gimper Wrote:  Akurat znam go i dość dużo rozmawiam z nim prywatnie i powiem ci tyle - gówno prawda.
Po pierwsze:
(20-07-2011 13:49 )Roofix Wrote:  Ale nie poznałeś go osobiście? Po za tym, ja też z nim baaardzo dużo rozmawiałem i wiesz - w wielu rzeczach z Carlem się niestety zgodzę. Zależy, o czym z nim rozmawiasz.
Po drugie, to co napisałem wcześniej, to widać. Takie daje wrażenie. Twoje dojrzałe "gówno prawda" nie zadziała, póki nie masz czegoś, co złamie pręt głupoty, który VV wbił w kamienne dno, w które już dawno uderzył.

(20-07-2011 13:32 )Gimper Wrote:  Akurat gadałem z VV na temat i twierdzi że gościa o nicku Octopus nie pamięta, z dramy kojarzy LCSintraxa
Albo to był niesamowicie dziwny zbieg okoliczności albo po prostu nie przyzna się, bo wyszedłby na dziecko, któremu OO zabrał cukierka.
20-07-2011 16:21
Roofix Offline
*

(20-07-2011 15:56 )Gimper Wrote:  Wywiad będę robił jeszcze jakoś w tym tygodniu, spokojnie dam sobie radę :)
Jak ty masz sam robić ten wywiad to raczej średnio to widzę. Jeśli nie ja, przydałoby się, by w wywiadzie brała udział druga osoba, która do VV nie jest nastawiona tak pozytywnie jak ty (czyli - realnie). Zadba o status quo i odpowiedni chłód (zero flejmu, widmo DS ciągle się unosi).
Jak planujesz w tym tygodniu, to nawet jeśli bym kupił wtedy mikrofon, to i tak odpadam (wyjazd). Osobiście radziłbym, by przy przeprowadzaniu wywiadu "asystował" Ci Gik (on już powinien wiedzieć, czemu).
20-07-2011 16:32
Gik Offline
*

Roofix Wrote:Osobiście radziłbym, by przy przeprowadzaniu wywiadu "asystował" Ci Gik (on już powinien wiedzieć, czemu).

Odpowiednie materiały można zamieścić na forum w temacie, który będzie poświęcony już opublikowanemu wywiadowi. Należy zrobić z dramy dodatek do rozmowy, bo inaczej zostanie nam zarzucona stronniczość.

Takie jest moje zdanie, w każdym razie. A poza tym, nie mam ochoty sapać do mikrofonu.

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 20-07-2011 16:56 by Gik.)
20-07-2011 16:55
Gimper Offline
*

Quote:Albo to był niesamowicie dziwny zbieg okoliczności albo po prostu nie przyzna się, bo wyszedłby na dziecko, któremu OO zabrał cukierka.
Tego się nie dowiemy, możemy założyć że VV mówi lub nie mówi prawdy, to kwestia indywidualna :)
Quote:Jeśli nie ja, przydałoby się, by w wywiadzie brała udział druga osoba, która do VV nie jest nastawiona tak pozytywnie jak ty
To że osobiście jestem do niego dość pozytywnie nastawiony, nie znaczy że w wywiadzie nie mogę pozostać bezstronny i obiektywny. Powiem więcej - gdyby tak nie było to wywiad nie miałby zbytnio sensu jeżeli mamy dyskutować na poważniejsze tematy.
Quote:Takie jest moje zdanie, w każdym razie. A poza tym, nie mam ochoty sapać do mikrofonu.
Jeżeli nie chcesz - nie ma problemu. Ja wyszedłem z inicjatywą i postaram się to zrobić najlepiej jak potrafię. Póki co dostałem od VV odpowiedź że się zgadza. Dopracuję pytania i umówię się z nim na jakiś temat.

20-07-2011 18:15
Lavos Offline
*

Zapowiada się kolejne ssanie, perhaps?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
20-07-2011 18:24
CarlSheppards Offline
*

(20-07-2011 18:15 )Gimper Wrote:  To że osobiście jestem do niego dość pozytywnie nastawiony, nie znaczy że w wywiadzie nie mogę pozostać bezstronny i obiektywny.
Ale też nie znaczy, że nie będziesz stronniczy i subiektywny.
20-07-2011 18:30
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5