Post Reply 
Dota 2 - The International
Author Message
Sakulos Offline
*

RE: Dota 2 - The International
Czytałeś tego linka 5 milionów to rekordowa suma, dotąd zadna gra tyle nie miała na nagrody, wszystko pisze w newsie, więc wątpie zeby Valve na ślepo dało więcej :)

Mój blog
[Image: xd.jpg]
17-08-2011 13:55
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Matiz Offline
*

(17-08-2011 11:49 )punio7 Wrote:  GIGA mega hiper ultra super double penta epic FAIL.

[Image: 24.jpg]

Nie dość, że fanboy, to jeszcze demotywatory postuje.
Shame on you!
Innym za podobny post już byś smarował coś pod spodem czerwoną czcionką. :V

A mnie się tam podoba. Deal with it.
Chociaż trochę boli mnie brak jakiejkolwiek muzyki w tle. ;_; *puszcza sobie soundtrack z Warcrafta*
17-08-2011 21:30
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Shinji-kun Offline
*

A mnie to cieszy. I tak zawsze puszczałem swoją własną. =P Raz nawet poszedłem dalej i w plikach gry podmieniłem muzykę.

Po dłuższym pobycie na LoLu, DotA 2 wydaje się strasznie pasywna. ... Okropnie wręcz.
18-08-2011 00:13
punio7 Offline
*

(17-08-2011 21:30 )Matiz Wrote:  Nie dość, że fanboy, to jeszcze demotywatory postuje.
Shame on you!
Innym za podobny post już byś smarował coś pod spodem czerwoną czcionką. :V

A mnie się tam podoba. Deal with it.
Chociaż trochę boli mnie brak jakiejkolwiek muzyki w tle. ;_; *puszcza sobie soundtrack z Warcrafta*

Rozumiem iż nie zeżarłeś wczoraj zębów oglądając ten lag-fest który Valve wdzięcznie nazywa turniejem Doty 2, gry która okazała się jedynie zestawem skórek do pierwszej Doty.

Ale wcześniej nie pisałem tego bo myślałem iż jak ktoś pisze w tym temacie to zna się na rzeczy.

[Image: 88440151.gif]
(This post was last modified: 18-08-2011 11:01 by punio7.)
18-08-2011 11:01
Matiz Offline
*

punio7 Wrote:Rozumiem iż nie zeżarłeś wczoraj zębów oglądając ten lag-fest który Valve wdzięcznie nazywa turniejem Doty 2
Byłem poza domem, wakacje i w ogóle. Obejrzałem jedynie powtórki.
punio7 Wrote:gry która okazała się jedynie zestawem skórek do pierwszej Doty.
Stworzyli całą grę od nowa na nowym silniku, uwalniając się tym samym od ograniczeń Warcrafta III. Pozwala to m.in. na matchmaking, powrót do gry po utracie połączenia, coaching, replaye + livestream.
Poza tym czego się spodziewałeś? Czegoś zupełnie nowego i zaskakującego? Od początku było wiadomo, że to jedynie ulepszona wersja warcarftowej mapy. Nawet nie przeczytałeś Q&A na oficjalnym blogu.

No i nie zapomnij: TO NADAL WERSJA BETA DO KU*WY NĘDZY!

punio7 Wrote:Ale wcześniej nie pisałem tego bo myślałem iż jak ktoś pisze w tym temacie to zna się na rzeczy.
hurr durr
Why so przemądrzały kuc? Ty za to cały czas obnosisz się ze swoim LoLowym fanboizmem.
Tak, mówiłeś już, jak wolisz LoLa.
Tak mówiłeś już, że ci się Dota nie podoba.
Podjrzewam, że nawet gdyby ten stream przebiegał bez żadnych problemów, to nadal byś kręcił nosem.
Ja rozumiem, że forum służy do wyrażania własnych opinii i w ogóle, no ale:

Naprawdę nie chce, żeby ten temat zamienił się w typową kuco-sprzeczkę bez celu, która sprowadza się jedynie do "STOP LIKING WHAT I DON'T LIKE".
18-08-2011 11:54
punio7 Offline
*

Robimy grę w którą już graliście ale za darmo. Ale za naszą zapłacicie. Zapłacicie za fajną grafikę i za system rozgrywek online, który dzisiaj jest standardem. Mało nas obchodzi iż HoN zrobił już to co my robimy i że jest darmowy. My jesteśmy Valve a to jest pieprzona Dota2, a wy za nią zapłacicie bo to jest Dota 2. I jak przystało w dobrej tradycji sequeli, rozgrywka niczym nie różni się od pierwowzoru. Bo co z tego iż gry ewoulują, wy chcecie grać w to co już było. I za to zapłacicie.

Quote:No i nie zapomnij: TO NADAL WERSJA BETA DO KU*WY NĘDZY!
A to jest turniej na który czekało setki tysięcy ludzi do ku$%$y nędzy. Ludzi, którzy teraz widzą "Game has been paused by refree", ponieważ Valve zawiodło.

I nie jestem fanboyem LoLa, ale robienie tego samego co było i żądanie za to kasy tylko z powodu tytułu to bardzo niska zagrywka.

(This post was last modified: 18-08-2011 12:13 by punio7.)
18-08-2011 12:07
Matiz Offline
*

O to ci chodzi? Że to skomercializowana wersja moda? Już na prawdę nie masz się czego przyczepić.
Połowa gier Valve to skomercjalizowane mody.
Połowa pracowników Valve to byli moderzy.
Nie znaczy to, że którakolwiek z tych gier jest zła.
punio7 Wrote:który dzisiaj jest standardem
Ale nie był za czasów WC3.
Ludzie nadal chcą grać w tą samą Dotę - z tymi samymi boaterami i mechaniką, ale bez użerania się z brakami Warcraftowego silnika, jeżeli chodzi o rozgrywkę sieciową.
Czy ja się czasem nie powtarzam?

Poza tym (nie pamiętam już czy na blogu, czy w jakimś wywiadzie) obiecywali jakieś dodatkowe tryby typu Pudge Wars + wyzwania dla pojedynczego gracza.
Jeżeli wierzyć plotkom to w planach jest mapa 5v5v5.
No i gra jest do Source engine. Wystarczy złapać za ogólnie dostępny SDK i stworzyć własną mapę\moda.

punio7 Wrote:Mało nas obchodzi iż HoN zrobił już to co my robimy i że jest darmowy.
Zapomniałeś, że HoN jeszcze do niedawna kosztował 30 dolców.
No i większość społeczności Doty jest do HoNa nastawiona bardzo, ale to bardzo negatywnie.

Poza tym, co ciebie obchodzi na co ludzie wydają swoje pieniądze?
Jakoś nie widzisz mnie jęczącego, że ktoś zakupił tytuł, za którym nie przepadam.
18-08-2011 12:43
punio7 Offline
*

Nie czepiam się tego iż Valve komercjalizuje moda, ale dlatego iż wydają kiepską grę. Grę która nie oferuje niczego nowego, poza grafiką. Która sama w sobie również nie powala.

Quote:Ale nie był za czasów WC3.
Ale są teraz i gra nie jest mapką do Warcrafta tylko pełnoprawną grą, każdy ma prawo wymagać tego czego się nie dało osiągnąć na silniku WC. Wymagać a nie chwalić za to.

Quote:Poza tym (nie pamiętam już czy na blogu, czy w jakimś wywiadzie) obiecywali jakieś dodatkowe tryby typu Pudge Wars + wyzwania dla pojedynczego gracza.
Jeżeli to zrobią przed premierą- ok, będzie dobrze. Jeżeli jednak to będzie w postaci płatnych DLC po premierze- to kolejne zrzynanie kasy z graczy.

Co wszystko jednak i tak nie zmienia, że Valve nie popisał się organizacją turnieju co jest moim głównym zarzutem.

18-08-2011 13:22
Matiz Offline
*

punio7 Wrote:poza grafiką. Która sama w sobie również nie powala.
That's, like, your opinion, man.

punio7 Wrote:
Quote:Ale nie był za czasów WC3.
Ale są teraz i gra nie jest mapką do Warcrafta tylko pełnoprawną grą, każdy ma prawo wymagać tego czego się nie dało osiągnąć na silniku WC. Wymagać a nie chwalić za to.
...Przecież właśnie to robią. I nikt się tym szczególnie nie chwali, jedynie ja wspominam o tym, co pisali na blogu i w wywiadach
punio7 Wrote:
Quote:Poza tym (nie pamiętam już czy na blogu, czy w jakimś wywiadzie) obiecywali jakieś dodatkowe tryby typu Pudge Wars + wyzwania dla pojedynczego gracza.
Jeżeli to zrobią przed premierą- ok, będzie dobrze. Jeżeli jednak to będzie w postaci płatnych DLC po premierze- to kolejne zrzynanie kasy z graczy.
Bez przesady. Valve to nie Activision.
(This post was last modified: 18-08-2011 13:46 by Matiz.)
18-08-2011 13:45
Szesciopak Offline
*

Fanboje zawsze będą bronić swojego tytułu, problem w Tym że "League of Lames" to gierka w która gra tyle osób na zasadzie Minecrafta, easy mode. DOTA 2 może być ciekawa, aż tak bardzo nie scasualowana, także, jest też możliwe ze będzie opcja, jesteś ogarem = DOTA 2, jesteś casualem idź na rofLoLa. Btw, DOTA 2 ma być na zasadzie mikrotranzakcji, nuff said.
(This post was last modified: 18-08-2011 19:22 by Szesciopak.)
18-08-2011 19:18
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DOTA 2 invite kubn2 0 715 10-07-2012 15:38
Last Post: kubn2
Question Dota 2 - F2P, płatność jednorazowa, czy może abonament? Kornik755 14 4.729 03-01-2012 21:35
Last Post: Kornik755

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5