Post Reply 
"Darmowy" WOW wg blizza-co o tym myślicie?
Author Message
RIG Offline
*

"Darmowy" WOW wg blizza-co o tym myślicie?
Jakiś czas temu(02.07.2010)na stronie CD-A pisali o tym że ma być zniesienie opłat co miesięcznego abonamentu,gdy tylko pojawi się jakiś inny mmo który będzie lepszy od WOW,jak myślicie na ten temat?.Ja osobiście dosyć entuzjastycznie do tego podszedłem,bo chociaż bym mógł sobie(w końcu!!!)spróbować tegoż mmo,ale ostatnio żadnego info o całym tym procesie transformacji z P2P na F2P,i to mnie zaczyna trochę wkurzać, bo jeśli blizz zrobił nas w jajo takim "niusem" to mam go teraz w głęboko a nawet dalej w zadzie.
20-02-2011 19:03
Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

RE: "Darmowy" WOW wg blizza-co o tym myślicie?
Najpierw musiałby wyjść "jakiś inny MMO lepszy od WoWa". A podziwiając przywiązanie fanów tej gry jest to mało prawdopodobne, a na pewno nie w najbliższej przyszłości. Powiem więcej, popularność WoWa musiałaby naprawdę nisko upaść aby Blizzard musiał myśleć o przejściu na F2P, a w takiej sytuacji pewnie sam nie chciałbyś już w niego grać. Z kolei przejście na F2P wcale nie oznacza, że gra staje się darmowa, ot będziesz mógł sobie trochę na początku popykać a potem żeby cokolwiek zrobić i tak będziesz musiał płacić, niewiele rożni się to od 10-dniowego darmowego triala, którego możesz sobie już teraz zamówić.

Podsumowawszy: jeżeli chcesz wypróbować WoWa to możesz zrobić to już teraz, jeżeli chcesz w niego grać na poważnie to tak czy siak będziesz musiał płacić.

[Image: 88440151.gif]
20-02-2011 20:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

Quote:Najpierw musiałby wyjść "jakiś inny MMO lepszy od WoWa
Takowy istnieje dużo dłużej od WoWa. Ultima Online.
20-02-2011 21:48
Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

Jednakowoż WoW ma te swoje miliony graczy pomimo istnienia ultimy. A dopóki coś nie zabierze tych milionów WoWowi, to Blizzard może to równie dobrze zignorować.

[Image: 88440151.gif]
21-02-2011 13:18
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Euro Truck Simulator 2 - co myślicie? psc1997 3 1.410 19-01-2013 23:55
Last Post: amakuzax

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5