Post Reply 
Medal of Honor: Warfighter
Author Message
TheMistrzu Offline
*

Medal of Honor: Warfighter
Cześć wszystkim!
Zapewne większość z Was już słyszała o nie jakim nowym Medal of Honor: Warfighter.
Chciałbym zobaczyć Wasze opinie na temat świetnie według mnie zapowiadającej się gry.
Bardzo lubię serię MoH tak więc myślę ze nowa odsłona Warfighter też mnie zadowoli :)
A jak Wy myślicie ?
Pozdrawiam

PS.
Proszę admina by przeniósł wątek do gier. Nie wiem jak to się stało że napisałem w "Filmy".
(This post was last modified: 25-08-2012 21:01 by TheMistrzu.)
25-08-2012 20:59
Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

RE: Medal of Honor: Warfighter
Undergound wciąż najlepszy.
Nie wiem jak można, przy okazji, wyrazić opinię o grze, która jeszcze nie wyszła. Mogę co najwyżej ocenić marketing EA.
13-09-2012 18:00
BARKQ Offline
*

Po spędzeniu około godziny w trybie multiplayer i mniej więcej tyle samo w singlu uważam, że gra jest bardzo dobra :). Podoba Mi się tryb zmieniana np. celownika do broni, według mnie jest bardzo dobry. Ogólnie jest b. dobrze.
25-10-2012 14:59
TheMistrzu Offline
*

Ktoś jeszcze się wypowie na temat gry?
Gra jest świeżo po premierze więc czekam na wasze oceny :).
Ja również się niedługo wypowiem ponieważ też zakupię tą grę. :)
26-10-2012 13:35
gremlin Offline
*

Sam nie grałem, ale widziałem króciutki fragment pewnego streama. Bardzo jestem niezadowolony, że scenarzyści wpletli do fabuły motywy rodem z opery mydlanej. Sama rozgrywka wygląda przyjemnie, lecz na moim sprzęcie i tak nie zabawię się z tą produkcją.

Screw you guys, I'm goin' home!
26-10-2012 14:12
Keewayz Offline
*

Fabuła moim zdaniem gigant, gierkę przeszedłem i nie pamiętam swoich ostatnich 5godzin tak sympatycznie spędzonych przed komputerem. Multiplayer też będzie dobry jak usuną parę bugów. Bardzo fajnie wymyślili z tymi dwuosobowymi drużynami. Polecam każdemu :)
26-10-2012 18:05
Etren Offline
*

Chciałem zamówić preorder, ale się powstrzymałem. I całe szczęście. Po obejrzeniu paru materiałów z singla stwierdziłem, że to kolejny klon CoDa. Warfighter w kampanii wygląda jak Call of Duty na silniku Frostbite 2.0. Multi jeszcze nie widziałem, ale po tym co prezentuje sobą single nie wiem czy chce.
06-11-2012 18:26
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Elwood Offline
*

Mój kolega grał i mówi, że świetne. Dodam, że jest on dość zawziętym graczem w Modern Warfare 3. Czyli jest tak, jak się spodziewałem, fanom się spodoba, ale nic nowego nie wprowadzi. Oh wait, ale przecież w grze jest GROM, to od razu polscy gracze mają się czym jarać, heh.
06-11-2012 18:52
Vittorio Offline
*

Napewno lepsza gra niż bf 3 , który już dawno się sprzedał
26-11-2012 20:11
SCK Offline
*

Oglądając materiały z tej gry na YouTube oraz grając w tę grę u kumpla, stwierdzam, że ta gra
nie jest w moim guście. Osobiścię Multiplayer wydaje mi się troszkę oklepany, bugi towarzyszące mogą być denerwujące (no chyba, że już poprawili, to zwracam honor). Ogólnie, gdybym miał tę grę, grałbym w nią niezbyt często. Mam mały niesmak, gdyż po takiej promocji tej gry, wg. mnie gra nie sprostała oczekiwaniom. Bardziej polecałbym Battlefielda 3. Takie jest moje zdanie na temat tej produkcji.
13-12-2012 16:02
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Medal of Honor 2010 HoGar 13 4.465 01-06-2012 16:01
Last Post: ciam99

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5