![]() |
Partnerstwo - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Pomoc (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Thread: Partnerstwo (/showthread.php?tid=1400) Pages: 1 2 |
Partnerstwo - MurzyNownia - 24-06-2012 10:33 Mam takie pytanie, jak zdobyć partnerstwo YT? Nie zależy mi na tym, ale byłoby miło ^.^ I ogólnie o tym partnerstwie, co one daje, jak, gdzie, itp. ^.^ RE: Partnerstwo - JudiMakeFun - 24-06-2012 10:43 Na chwilę obecną partnerstwo od youtube możesz dostać wręcz za darmo. Wystarczy, że zgłosisz jeden ze swoich filmów do zarabiania. Włączasz ustawienia, dajesz tam zakłądkę generowania przychodu, wypełniasz co trzeba i wybierasz filmy, na których chcesz zarabiać. To nowe partnerstwo, nie da ci żadnych bonusów itp, oprócz tego, że na twych filmach będą reklamy, z których i tak prawie nic się nie dostaje, przynajmniej ja tak mam póki co :D Ponoć lepiej się zgłosić do jakiejś firmy o partnerstwo, ale w tym nie jestem obeznany więc nie jestem w stanie dać żadnych dobrych informacji RE: Partnerstwo - MurzyNownia - 24-06-2012 10:47 a ile zarobię w dajmy na to, tydzień? i czy jak wystawie im ten filmik, to z każdego innego z tej serii będę zarabiał? :D RE: Partnerstwo - Parada - 24-06-2012 10:53 (24-06-2012 10:47 )MurzyNownia Wrote: a ile zarobię w dajmy na to, tydzień? i czy jak wystawie im ten filmik, to z każdego innego z tej serii będę zarabiał? :D Nie oczekuj dużych zarobków. RE: Partnerstwo - MurzyNownia - 24-06-2012 10:57 Dlatego pytam ile :D RE: Partnerstwo - Parada - 24-06-2012 11:12 Nie powiem ci ile, bo to zależy od wielu czynników. Wszystko zależy od tego ile osób będzie ci klikało w reklamy. RE: Partnerstwo - JudiMakeFun - 24-06-2012 11:20 Aby odpowiedzieć na to pytanie, trzeba mieć jakieś informacje, na temat twojego kanału, jak np. ilu masz widzów. Spokojnie, ja przy 1k nic nie dostaje :D Choć, jeśli masz kilkunastu widzów, którzy sumiennie cię oglądają i w sposób nie przymuszony klikają reklamy, to może dorobisz się na jakiegoś batonika^^ RE: Partnerstwo - Vedoos - 24-06-2012 19:05 To są na prawdę grosze ^^" zależy od: ilości wyświetleń reklamy, rodzaju reklamy, ilości kliknięć na reklamę itd. Nie można jednak namawiać do tego widzów, ani samemu klikać by więcej zarobić :P Dla przykładu, przy 200 widzach, po 2-3 miechach mam jakieś 2-3 Euro. Gdy dostaniesz partnerstwo od jakiejś firmy, bądź się sam zgłosisz to wtedy od wyświetleń filmu będzie zależeć (np 2zł/1tyś wyśw.) RE: Partnerstwo - Parada - 24-06-2012 19:26 (24-06-2012 19:05 )Vedoos Wrote: To są na prawdę grosze ^^" zależy od: ilości wyświetleń reklamy, rodzaju reklamy, ilości kliknięć na reklamę itd. Nie można jednak namawiać do tego widzów, ani samemu klikać by więcej zarobić :P Nie przesadzaj. U mnie jest jakoś od 10-20 eurocentów dziennie, a mam tylko 130 widzów. Zależy tutaj w sumie od szczęścia i od tego jak często wrzucasz materiały. RE: Partnerstwo - MurzyNownia - 26-06-2012 13:24 Aha, to czuję że będę milionerem, hehe :D W sumie i tak mi na pieniądzach nie zależy tylko na dobrym zagrajmerstwie :D |