Zagrajmy w...
Dobre i zaufane sklepy z grami. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Dobre i zaufane sklepy z grami. (/showthread.php?tid=1730)

Pages: 1 2

Dobre i zaufane sklepy z grami. - DudziPL - 23-08-2012 17:54

Chciałem się was spytać jakie znacie dobre i zaufane sklepy z grami poza gram.pl :D

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - ADominacja - 23-08-2012 18:03

muve.pl Mają gry w wersjach elektronicznej oraz pudełkowej, ceny przyzwoite, z dostawą brak problemów. Dystrybuują głównie gry od Cenegi, co wiąże się z punktami do Kompanii Graczy (za punkty można dostać zniżki na gry w tym sklepie, gry, książki, artbooki i gadżety itp.).

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - AnterosPL - 23-08-2012 18:06

Empik i allegro, ale nie zawsze, bo może się natrafić na nierzetelny sprzedawca.

Anteros.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - DudziPL - 23-08-2012 18:07

Dobra to jak już ten temat zauważył to spytam jeszcze o sklepy ze starymi grami typu Rage of Mages, Robin Hood Legenda Sherwood itd. O ile idzie to gdzieś jeszcze kupić.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - Wilczyca - 23-08-2012 19:32

Myślę, że na pewno na Allegro. Dużo ludzi sprzedaje stare gry. W normalnych sklepach raczej ciężko znaleźć.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - Andzia639 - 23-08-2012 20:35

Z mojej strony polecam Wirtus.pl

Pporo zamówień u nich z złożyłem i nigdy nie było problemu. Po za tym oferują zazwyczaj o 10-20 (nieraz nawet więcej) niższe ceny niż większość pozostałych sklepów.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - Interhex - 24-08-2012 12:02

Nie steam :s

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - Lastlighter - 24-08-2012 13:21

Ja tam kupują w Empiku, ewentualnie na allegro.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - WinterWolf - 24-08-2012 19:38

Stare gry można zakupić na stronie http://www.gog.com. Niestety choć GOG podlega pod CD Projekt to gry mają w znacznej większości po angielsku (w większości bo czasem można trafić na gry z dodatkowymi językami francuskim, niemieckim czy hiszpańskim) i nawet bez polskich napisów. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to polecam przejrzeć ich ofertę. Często mają korzystne promocje, zdarzają się gry za free w niektóre dni (kiedyś przez 2 dni można było wyłapać Fallouta za frajer). Gry przystosowywane są do działania na nowszych systemach operacyjnych. A gdy kiedyś miałam problem z grami support odpowiedział mi w czasie mniejszym niż pół doby i błyskawicznie moje problemy zostały rozwiązane.

RE: Dobre i zaufane sklepy z grami. - anywat - 28-08-2012 21:26

Gram.pl - lepszej chyba nie ma...