![]() |
Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc (/showthread.php?tid=391) |
Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - TheMcTomex - 28-06-2011 19:45 Witam. Mam pytanie czy znacie jakieś gry kooperacyjne od 2 do 4 osób, ew. do 3 ? Mogą być obojętnie jakie. Dodam, że łączenie w nich ma być przez internet. Czyli tak jak w przypadku Magicki lub Portala 2. Pozdrawiam. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - kaszub - 28-06-2011 20:24 Całkiem przyjemną grą jest Alien Swarm - do ściągnięcia za darmo ze Steama. A jeśli nie zależy Ci na strzelaniu to jest też Moonbase Alpha. Grałem w to jakieś pół roku temu i była tylko jedna mapa. Nie wiem czy coś się zmieniło. Jak coś to zawsze zostaje Tibia i inne morpgi. Ogólnie ostatnio nie gram online, więc jestem lekko zacofany pod względem gier multi. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - punio7 - 28-06-2011 21:14 RockNESX + gry z serii Nekketsu. Na 4 i więcej osób świetna jest również Transformice. Mnóstwo zabaw RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - RomanPL79 - 28-06-2011 21:48 Trochę tego znam: S.W.A.T. 4, Rainbow Six Vegas 2, Total War'y, Arma (1 oraz 2), OPF Dragon Rising, Portal 2, Sprinter Cell Teoria Chaosu, Sprinter Cell Conviction i wszystkie MMORPG - to chyba wszystko co znam. Niestety w większości pamiętam tylko te nowsze produkcje. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Mazzir - 30-06-2011 06:47 To ja dodam Lego Star Wars. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Lares838 - 30-06-2011 08:19 Modern Warfare 2: Spec Opsy RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Dembalak - 30-06-2011 09:06 Dead Rising 2, Resident Evil 5, Borderlands (chyba najlepszy co-op fabularny do 4 osób). FEAR 3 (całkiem nieżła może okazać się współpraca dwóch osób o odmiennych zdolnościach.) A zreszta co ja będę wymieniał, masz tutaj pełną listę gier na pc w których kampanie można grać przynajmniej we 2 graczy: http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=0&playerComp=%3E%3D&playerNum=2&esrb=%&released=Y&online=on&singleplayercontent=on RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Falc00n - 30-06-2011 10:03 Chyba jeszcze nie było - OPF: Red River. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Czokobo - 01-07-2011 10:18 Korzystając z tego, że nikt jeszcze o tym nie wspomniał, chciałbym polecić Men of War: Oddział Szturmowy, produkcję, z którą miałem naprawdę sporo uciechy. Co prawda kampania i coop sprowadzają się do jednego - serii bitew na zasadzie wróg kontroluje ważne lokacje, zajmij je, a otrzymasz wsparcie, które pozwoli na dalszy szturm, rozgrywka jest na dyle dynamiczna i zróżnicowana dla każdej strony konfliktu (USA, ZSSR, Japonia, Niemcy, Brytyjczycy), że tego się po prostu nie odczuwa. Dodatkowo można rozgrywać równie fascynujące potyczki pomiędzy samymi graczami. Ewenementem jest to, iż w każdą jednostkę możemy się sami wcielić bezpośrednio przejmując nad nią kontrolę. RE: Gry kooperacyjne - Proszę o pomoc - Selevan - 21-07-2011 00:29 Szczerze polecam kampanie w ARMA 2, oraz.. Tryb coop w system shocku 2. |