![]() |
Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? (/showthread.php?tid=569) |
Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Mczulek - 16-08-2011 08:26 Chyba nie mam za bardzo o czym sie rozpisywac a podam Wam link do filmiku. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - SeedPL - 16-08-2011 08:36 Buah. Grupka dzieciaków nauczyła się o "kej-logerach". Starają się być jak Anonymous, a wyszedł średnio śmieszny, średnio żałosny przerobiony klip Jaruzelskiego. Ratować internet to oni mogą odcinając sobie kabel. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - punio7 - 16-08-2011 08:48 "Niszczysz kanał Quasandowi - My niszczymy Tobie." Najlepszy dowód na to, że to rzeczywiście grupka bahorów. I dlaczego akurat maska Jigsawa? Ci idioci naprawdę nie wiedzą co robią. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - LittleBoy - 16-08-2011 08:53 ekh... A tak wogóle ktoś jeszcze quasanda lubi? Pogratulować inteligencji Gnomek moze sobie zrobić drugie konto zrobi hasło jakieś 10-15 znakowe zapisze gdzieś na komórce i będzie po sprawie No LuLsec albo anonymous to nie są i czy przy okazji gnomek nie wyjechał? no super zara zacznie sie kolejna drama quasand nic nie wie gnomek nic nie wie i tak dalej i tym podobne. jeszcze jeden dopisek :) jak tak bardzo chca zniszczyć internet to niech zaczną od fotki RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - CTSG - 16-08-2011 09:25 Jak chcą zniszczyć internet to muszą się śpieszyć, bo za pół miesiąca gimnazjum znowu się zaczyna. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Zakreble - 16-08-2011 09:35 @Up To wtedy będą używać komputerów w pracowni do złego HAKINGU! Muhahaha @Topic Coś mi się wydaje że jest to prowokacja ze strony Gnomka. Nie wiem co miała na celu, ale wątpliwe jest by Gnom zassał jakikolwiek plik który mógłby mieć Key'a w sobie. Poza tym dla czego sam Quasand milczy :( Czyżby już nas nie lubił ? ^.^ Wiem! Obraził się i teraz artystycznie płacze :( RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - jasny - 16-08-2011 09:57 (16-08-2011 09:35 )Zakreble Wrote: @UpNie wiem zbyt bardzo co o tym sądzić hle hle. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - RomanPL79 - 16-08-2011 11:48 Gnomek już wrócił jakby co. A co do samego "shackowania" konta to zapewne jakieś dzieciaki nie mają co robić i bawią się w Anonymous tylko coś im nie wychodzi. Ciekawi mnie dlaczego padło akurat na Gnomka: Miał słabe hasło czy to przez film o Quasandzie, który zresztą zniknął (dziwny zbieg okoliczności?). RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Gimper - 16-08-2011 11:54 Myślę że znam Gnomka na tyle dobrze że mogę powiedzieć że on was po prostu trolluje :] RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Starygnom - 16-08-2011 11:54 Myślę, że nie. Konto zostało mi schakowane i od samego rana muszę zmieniać zabezpieczenia. Sprawa też nie rozbija się o keyloggery. |