Zagrajmy w...
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. (/showthread.php?tid=306)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Gracz - 16-02-2013 11:29

A ja się zastanawiam, kto by to kupił? Ja bym nawet na ulicę z tym nie wyszedł, wstydziłbym się >.<

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Berx - 18-02-2013 15:37

Wiocha tak samo jak te koszulki od niekrytego...30zł ? WTF ?!

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Crayten - 19-02-2013 00:47

Czy ja wiem, Niekryty ma kilka fajnych. Gorzej z tymi, chociaż te Creeperowe nie są najgorsze. ;)

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - QuateStachu - 08-03-2013 20:58

Prawda jest taka że ja bym się wstydził w takiej koszulce na ulice wyjść...
Może jeszcze w tej koszulce z creeperem " ale jebło ", ale z tym napisem " Przygody Z Minecraft ".
Nie no według mnie to wiocha ale to tylko moje zdanie ;P

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - The Meldero - 09-03-2013 11:23

Dobry odkop, nigdy zły.
A ja jestem ciekawy ile koszulek się sprzedawało w chwilach jego świetności, a ile się sprzedaje w ostatnich miesiącach.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - MMindFreak - 09-03-2013 20:08

Ostatnio się zastanawiałem jakie zyski przynosi konto JJya, social blade podaje 1,228,613 przez ostatnie 30 dni więc nic nie robiąc ma jakieś 50% wyświetleń aktywnych youtuberów, nie wiem czy ma z tego profit, jeżeli tak to fajnie się gościu ustawił.

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - The Meldero - 09-03-2013 23:58

(09-03-2013 20:08 )MMindFreak Wrote:  Ostatnio się zastanawiałem jakie zyski przynosi konto JJya, social blade podaje 1,228,613 przez ostatnie 30 dni więc nic nie robiąc ma jakieś 50% wyświetleń aktywnych youtuberów, nie wiem czy ma z tego profit, jeżeli tak to fajnie się gościu ustawił.

11.2k - 104.6k dolarów w ciągu roku, wg. Social Blade. "Mister dżej" się nieźle ustawił z tego co widzę. Nawet nie chcę myśleć co by było gdyby wrócił do nagrywania. A zresztą- nawet nie musi. Hajs sam leci ;o

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Wasyl - 11-03-2013 23:18

Ale nie możemy patrzeć też w taki sposób, "lekko zazdrosny" że on sobie zarabia na czymś na co sam zapracował, czyli na całkiem niezły sukces :P

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - senegha12 - 23-03-2013 23:38

[spoiler]To to gówienko powraca z komerchą? A co do koszulki to nawet jakbym dostał ją na urodziny to wrzuciłbym do pieca i jeszcze dawał dodatkowo maksymalną ilość węgla, aby mieć pewność, że to gówno się spali.[/spoiler]

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - KengoTV - 03-04-2013 06:02

Ehh ten wątek jest już stary, ale wiem co nieco o tym całym Cupsellu, tak więc się troszkę wypowiem.

JJay tak jak i wielu innych YouTuberów którzy do tej pory zdążyli założyć swój sklep, z tego co wiem nie płacą nic za wyprodukowanie tych koszulek, wszystko robi ten sklep.
Najprawdopodobniej działa to na takiej zasadzie, że każdy który założy takowy sklep oraz będzie miał klientów tudzież widzów, którzy będą chcieli mieć te koszulki, kupować je, oczywiście właściciel sklepu na podane konto bankowe otrzyma procent zysku.

P.s. Dobra, ale żeby robić koszulki z penisopodobnym 'misiem' ? ;o

(09-03-2013 23:58 )The Meldero Wrote:  
(09-03-2013 20:08 )MMindFreak Wrote:  Ostatnio się zastanawiałem jakie zyski przynosi konto JJya, social blade podaje 1,228,613 przez ostatnie 30 dni więc nic nie robiąc ma jakieś 50% wyświetleń aktywnych youtuberów, nie wiem czy ma z tego profit, jeżeli tak to fajnie się gościu ustawił.

11.2k - 104.6k dolarów w ciągu roku, wg. Social Blade. "Mister dżej" się nieźle ustawił z tego co widzę. Nawet nie chcę myśleć co by było gdyby wrócił do nagrywania. A zresztą- nawet nie musi. Hajs sam leci ;o

Peewnie, o ile socialblade mówi prawdę co do zysków, to JJay bez nagrywania i bez pracy pociśnie do końca życia :D
A jakby wrzucił odcinek z Minecrafta? XD