![]() |
League Of Legends - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: League Of Legends (/showthread.php?tid=63) |
RE: League Of Legends - Psych00l - 26-08-2011 17:43 Ten jeden raz to akurat mógł być jednorazowy bug. Ale jednak forum lol'a + to, że sam widziałeś mnie bardziej przekonuje, że to jednak ja jestem ślepy :D. Ciekawa sprawa. RE: League Of Legends - Wudzej - 26-08-2011 18:32 Ja gram w LoLa na EU Nordric&East. Nicki mam dwa, otóż mam dwa konta. Gorsze konto (na lvl nie patrzcie, gdyż ciągle się zmienia). Aktualnie jest chyba 3 czy tam 4 lvl. Moje main konto to 17 lvl, gram na nim jak na prawdę mam ochotę lub motywację do zbierania na kogoś. Mam tam dość dużo postaci, ale gram raczej na tym drugim, żeby nie zawyżać poziomu kolegom :). Nicki w grze: Gorsze: Wudzejos "Lepsze": Wudzej RE: League Of Legends - Shinji-kun - 26-08-2011 18:44 Ciekawe - wg. Riotu problemem są jedynie pułapki Caitlyn i Nidalee oraz grzyby Teemo, a reszta działa tak, jak powinna. Ciekawe. Zaiste. RE: League Of Legends - MugoX - 27-08-2011 13:10 Dziś jakiś patch mi się pobierał. Hotfix na problemy z zasięgiem? Dla tych którzy mieli i dalej chcą mieć sklep pod "v", mały hint znaleziony na forum League of Legends: Quote:If you like me already use the "v" bind for something else you know how frustrating it was when last patch came out and force you to have fallback ping on v. Oryginalny post: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1158133 Nie sprawdzane przeze mnie EDIT: Już nieaktualne, ponieważ odpowiednia opcja pojawiła się w menu. RE: League Of Legends - punio7 - 29-08-2011 21:45 Tekst ostatniego meczu: Skarner buduje się pod miniona. RE: League Of Legends - Sakulos - 01-09-2011 13:05 Powinniśmy umawiać sie na gry 5 vs 5 , czyli 10 graczy trzeba, wtedy jest dopiero frajda jak sie dostanie w dupe/pocisnie znajomego :D Tylu nas się na bank znajdzie. Ja w ramach sprawiedliwości dziejowej mogę wyłączyć runy. Pomyślcie :) RE: League Of Legends - MugoX - 11-09-2011 16:54 Ostatni mój post w tym temacie trochę się przedawnił, gdyż opcja ustawienia klawisza pod "Fallback ping" pojawiła się w kliencie, jednakże chciałbym coś dodać na temat edycji pliku input.ini. Jak zainteresowani zapewne wiedzą, zaklęcia możemy rzucać poprzez wciśnięcie klawisza [q]/[w]/[e]/[r]/[d]/[f], a następnie kliknięcie w cel. Można również użyć tzw. smart cast przez przytrzymanie klawisza [Shift] i wciśnięcie odpowiedniego klawisza (piszę oczywiście o sterowaniu domyślnym). Można zmienić bind'y, tak, że smart cast będzie używany bez klawisza shift, jednak nie można ustawić pod zwykłe rzucanie zaklęcia kombinacji klawiszy. Z poziomu klienta. Jeżeli chcielibyśmy to zrobić, wchodzimy do katalogu z League of Legends, a następnie przechodzimy do folderu Code: [GameEvents] Dlaczego się trudzić z ustawianiem zarówno Smart Castów, jak i zwykłych Castów? Otóż, może nam się kiedyś przydać przypomnieć sobie zasięg Skillshotów czy coś, dlatego dobrze byłoby mieć kombinację dla zwykłego castu pod ręką. Dlaczego w pliku mam ustawione np. "evtCastSpell4=[r][Shift][r]" a nie "evtCastSpell4=[Shift][r]"? Gdybyśmy ustawili po prostu [Shift][r], wtedy pod zaklęciem pod klawiszem [r] znajdowałby się podpis "S" (jak shift). Przy kombinacji [r][Shift] podpis jest właściwy ("R"), ale ta kombinacja nie działa. [r][Shift][r] działa jak trzeba i ma właściwy podpis pod czarem. Jeżeli nie zależy wam na podpisach, można po prostu wpisać [Shift][r]. Jeżeli ktoś uważa, że można by powyższy tekst przeredagować na jakiś poradnik, czy coś, ma pozwolenie na wykorzystanie go do takowych celów. Jeżeli ktoś uważa, że można by napisać to przystępniej, to niech to zrobi ;) EDIT (15-09-2011): Najnowszy patch zmienił ścieżkę do pliku z konfiguracją (zamiast folderu 0.0.0.71 jest teraz katalog 0.0.0.73) EDIT2 (11-04-2012): Ścieżka folderu zmieniła się RE: League Of Legends - punio7 - 17-09-2011 21:06 Żeby zachęcić do wieczornego wbijania na forumowe mumble daję paczkę trzech dzisiejszych gier, w które graliśmy. http://www.speedyshare.com/files/30359969/replays.rar Do ostatniej gry załączam screenshot (wroga drużyna była full AD): ![]() RE: League Of Legends - HBO99 - 18-09-2011 06:53 Też gram w lola osina99 (15lvl) ale chyba zrobię drugie konto a wiecie czym jest spowodowany spadek FPS bo miałem 60 a teraz mam 40 ale to spowodowane pewnie nowymi teksturkami czy coś edit. Po prostu jakiegoś laga wtedy miałem i cieło RE: League Of Legends - punio7 - 18-09-2011 09:53 http://www.own3d.tv/video/200987/Saintvicious_Jungle_Veigar_THE_NEW_META_ Jungle Veigar by Saintvicious. Trollowanie w LoLu weszło właśnie na wyższy poziom. |