Zagrajmy w...
Jakiej muzyki słuchacie? - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=38)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Fvinter - 29-09-2012 23:24

Zaczęło się od Metalliki, lub jeszcze wcześniej od wynalazków typu Breaking Benjamin. Zaczęło się i tak się już od trzech, czterech lat toczy. Słuchałem Metalliki, SoaDu, AC/DC, Iron Maiden, był też moment załamania z Sabatonem. W końcu tocząca kula zmieniła tor na trochę inny i dziś słucham przede wszystkim Gojira i Opeth (nie będę odmieniać bo walnę błąd pewnie), trochę Amon Amarth, Manowar a ostatnio zaczynam zapoznawać się z Devinem Townsendem, Meshuggah, Proghma C i pojedynczymi utworami Boards of Canada.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - DonVanila - 30-09-2012 11:30

Słucham oraz tworze rap :>

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Kinga - 12-12-2012 21:37

Tak naprawdę nie mam określonego zainteresowania muzyką. Słucham wszystkiego oprócz house'a, disco-polo i różnych raczej bardziej oddalonych zagranicznych, że tak to ujmę "muzyków", jednak najczęstsze kawałki jakie puszczam to zapewne będzie metal, heavy metal albo hard metal czasem też zahaczę o death metal. Również często można w moim pokoju usłyszeć Skrillex'a, różnych dj'ów, a nawet... Uwaga... J-pop (sic!)! Te słitaśne pioseneczki, które śpiewają słodziutkie japonki! Razem z moim najulubieńszym death metalem moim zdaniem tworzy mieszankę wybuchową i to dosłownie.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - bartekromet - 14-12-2012 20:54

Ja słucham Reggae,hip hop,Rap,Rock, Lubie wszystko no ale Metal nie jest dla mnie :)

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Malix - 14-12-2012 21:21

A ja od dawna słuchałem rocka(najczęściej polskiego, Perfect, Kukiz, Sztywny Pal Azji), potem posłuchałem SOAD'u i od tego zaczęła się moja przygoda z metalem, początkowo tylko SOAD, lecz później ukierunkowałem się i do dzisiaj słucham głównie Power Metalu, Rocka i Rocka Patriotycznego(Irydion)

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - MircoCroCop - 14-12-2012 21:52

Rap się zgadza.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - WereWolf - 20-08-2013 18:36

Czego słucham? To co lubię.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Infelicity - 20-08-2013 21:26

@up Zdziwiłbym się, gdybyś słuchał tego, czego nie lubisz.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - ErykCoa - 20-08-2013 21:43

Infelicity, ja np. czasami na YT przypadkiem trafię na filmik Roja i usłyszę jego głos, ale nie wiem czy to technicznie można zaliczyć do muzyki.

RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Infelicity - 20-08-2013 22:45

Ale oczywistą sprawą jest to, że temat ma w celu zawierać informacje o preferencjach muzycznych userów, więc wiadome jest to, że preferują to, co lubią.