![]() |
League Of Legends - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: League Of Legends (/showthread.php?tid=63) |
RE: League Of Legends - appareil - 18-09-2011 10:01 Quote:a wiecie czym jest spowodowany spadek FPS bo miałem 60 a teraz mam 40Żadne teksturki czy inne pierdółki. Spadki FPS to w 90% wina klienta, nie samej gry. Jest on koszmarnie zoptymalizowany i zajda dużo zasobów pamięci i, tak, nie wyłącza się w trakcie gry. Jeśli ktoś ma słaby komputer to warto go wyłączyć przez menedżer zadań po wystartowaniu gry. Tyle, że nie dostaniemy wtedy statystyk po grze. RE: League Of Legends - HokageN - 18-09-2011 20:02 Jak by ktoś chciał grać pisać do mnie . Nick : HokageN 30 lvl ( mogę też grać na słabszych kontach ) RE: League Of Legends - Shinji-kun - 19-09-2011 22:31 Nie chcę widzieć Annie z GA. Przynajmniej dopóki tego nie naprawią. *W dużym skrócie : Guardian Angel ma niewidzialną zdolność, którą można aktywować. Nie robi nic, oprócz tego, że liczy się jako czar. Czytaj niszczy barierę z Banshee, wszelkiego rodzaju spell shieldy (Nocturne, Sivir), ładuje Sheena/Lich Bane'a, ładuje umiejętność pasywną Annie (!!!)... * RE: League Of Legends - punio7 - 20-09-2011 11:01 Wow i coś takiego siedzi sobie nie załatane? Brak mi słów. RE: League Of Legends - HokageN - 20-09-2011 20:14 Zagrałem Annie i nie ładowało mi pasywki , ale ten bug z maną i niszczeniem banshee działa . RE: League Of Legends - kaszub - 22-09-2011 09:20 No, no. Stało się coś strasznego. Zainstalowałem LoLa. Będzie fun, fun i heca, heca. Szykujcie się na armagedon, bo zero skilla nadchodzi. RE: League Of Legends - HokageN - 22-09-2011 20:05 Jak tam grał już ktoś z was w dominiona ? Ja jestem już po 1 rozgrywce i jak dla mnie prezentuje się świetnie . Akcja przez cały czas , co chwilę coś się dzieje , medale w tabeli , system punktacji , nowe przydatne przedmioty itp itd . 1 rozgrywka Riven ;] RE: League Of Legends - LittleBoy - 22-09-2011 20:45 Dominion rozkłada klasyczną rozgrywke na kolana Choć tamta też była fajna to dominion jest świetny Nieważne jaką postacią grasz (ja gram amumu,fiddlesticks) Trzeba UMIEĆ grać a nie mieć kupioną postać za rioty i uważać że sie koxi RE: League Of Legends - HokageN - 22-09-2011 21:22 W zwykłym LoLu ujdzie wygrać 4vs5 , a w dominion nie idzie bo jest 1 mniej do przejmowania i właśnie przegraliśmy 13 pktami przez kogoś kto sobie w połowie wyszedł :/ RE: League Of Legends - punio7 - 23-09-2011 07:16 Ja przegrywałem ponad 200 punktami w pełnym składzie ponieważ cała drużyna postanowiła sobie wesoło pozwiedzać nową mapę, więc dopóki ludzie nie przyzwyczają się do Dominiona to takie werdykty są pochopne. |