![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - punio7 - 08-07-2011 18:37 ![]() RE: MegaZajka zamknął konto - RomanPL79 - 08-07-2011 18:53 Widzę, że MegaZajka ma najprawdopodobniej bardzo duże parcie na partnera, jak dalej nie daje sobie spokoju z tymi alogami/vlogami. @Punio7 Lepsze by było ![]() RE: MegaZajka zamknął konto - Etren - 08-07-2011 19:24 Ech, ech, ech. On zostanie prezesem jakiejś partii niedługo. Co do blocków - w jego mniemaniu to się nazywa "zapobieganie skutkom, które mógłby nastąpić jeśli kogoś nie zablokujesz, a on cie skrytykuje". RE: MegaZajka zamknął konto - RomanPL79 - 08-07-2011 20:23 (08-07-2011 19:24 )Etren Wrote: w jego mniemaniu to się nazywa "zapobieganie skutkom, które mógłby nastąpić jeśli kogoś nie zablokujesz, a on cie skrytykuje". To chyba powinien zablokować cały YT, bo każdy może go skrytykować... Chociaż i tak nie zapobiegnie krytyce w swoją stronę, ponieważ każdy może go skrytykować gdzieś indziej. RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 09-07-2011 13:22 Pożyjem, zobaczym. Szkoda tylko, że ignoruje moje pytania. No nic, jeśli chodzi o jego drugie, alogowo-vlogowe konto, to osobiście czekam na tematy: 7. Homoseksualizm 10. Kazirodztwo 20. Polski rap 24. Pedofilia 26. Co to są studia? (lol, o ile dobrze zrozumiałem z jego poprzednich alogów, to Zajka ma wykształcenie średnie) 39. Pobyt w wojsku 44. Jezus Chrystus, czy naprawdę istniał? Ale obstawiam, że usunie konto najdalej za miesiąc. RE: MegaZajka zamknął konto - Valion - 09-07-2011 15:20 I wróci po dwóch dniach, ponieważ będzie konsultacja ze znajomymi. Cool story. RE: MegaZajka zamknął konto - theBeoWulfIV - 09-07-2011 20:20 Quote:7. Homoseksualizm Zabrakło: 50. Kogo nominować na głowę Państwa Coś tu dodam, ale pewnie nie będzie nawiązywało się do aktualnej rozmowy, ale powiem tak. MZ powinien robić to co robi, 80% widzów go lubi ( zakładam ) 20% nie, i te 20% go boli, ktoś coś powie, lub nawet ogłosi kończy się prostym BLOKIEM, bo krytyka nie może istnieć, dobre wiadomości to też krytyka. Z sonikiem *sory jak źle napisałem, to była nie potrzebna drama, nie było to konieczne, ale w końcu dramy są potrzebne do nabicia wyświetleń i podniesienia oglądalności swojego kanału aby zdobyć partnera. Ciekawe co by zrobić z powodu takiej wiadomości http://img193.imageshack.us/img193/1876/kamil4444ful.jpg Ja się zaśmiałem i żyję dalej. Tak jak pisząc na kanale thefifiaska o nim to i to samo stwierdzę o MZ, traktuje kanał YT jak własne życie. Pozdro Wszystkim RE: MegaZajka zamknął konto - m4xies - 09-07-2011 21:26 Zastanawiam się, co by było jakby takie dzieci zastępowały przekleństwa złożonymi przymiotnikami... To by były jajca :D. RE: MegaZajka zamknął konto - MegaZajka - 10-07-2011 18:37 Panie GIK. Co to są studia? To chodzi mi o studia w których byłem, które sam założyłem i które teraz prowadzę. (Studio STS) A co do PARTNERA to powiem krótko. Nie chcę mieć i nie będę. Bo później ograniczę się do takich gier jak mario bros, dlaczego? Bo takie gry nie naruszają prawa autorskie. To tyle, bywajcie. RE: MegaZajka zamknął konto - RomanPL79 - 10-07-2011 19:02 Let's Play'e z żadnych gier nie naruszają praw autorskich bo to jest "dozwolony użytek" jakby co. |