![]() |
Zmiany na forum - sugestie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Zmiany na forum - sugestie (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zmiany na forum - sugestie - Mrpati - 21-04-2013 11:32 @up, twój pomysł jest do niczego, dlaczego? Już takie coś było i jedyne co było to spam, ponieważ dzieciaki chciały zrobić reklamę a był wymóg ilości postów, poza tym był w tamtym dziale niezły burdel. RE: Zmiany na forum - sugestie - pepyl - 21-04-2013 11:35 No to w regulaminie wprowadzić takie coś że np. Kanały można reklamowac tylko i wyłącznie gdy ukończyłeś 15 lat (wiem że głupie ale się sprawdzi). Albo jeżeli kręcisz Minecraft to nawet się nie reklamuj. Administrator może odrzucić twoją reklamę jeśli jakość twojego kanału jest naprawdę kiepska. RE: Zmiany na forum - sugestie - Hell_Baron - 21-04-2013 17:14 (21-04-2013 11:35 )pepyl Wrote: (wiem że głupie ale się sprawdzi)Wiem, że się nie sprawdzi, bo głupie. A obecny stan rzeczy jest odpowiedni. Nie ma zbędnego spamu, administracja nie ma dodatkowej roboty, a taka ukończona seria jest jakąś tam gwarancją, że jednak użytkownik dalej będzie prowadził swoją działalność, a nie przestanie na trzech pierwszych odcinkach. RE: Zmiany na forum - sugestie - pepyl - 21-04-2013 19:47 No własnie administracja nie ma roboty. Powiedz mi co tutaj jest do roboty ? Tylko banują Lanceq'a za multikonta. Taki dział na pewno zwiększył by popularność forum, bo jak wiadomo większość ludzi wchodzi TYLKO po to żeby się zareklamować. Można by wprowadzić "srogi" regulamin tego działu, a jak ktoś zareklamował kanał i nie spełnia regulaminu to dostaje jakieś ostrzeżenie albo coś. Jak kręci Minecraft to nawet niech się nie reklamuje. Jak nie ma np. wrzuconych 1000 minut materiału to niech się nie reklamuje. Takie coś na pewno by mogło. Nie było by do oceny takich kanałów co pierdzi mikrofon, autor ma 12 latek i krzyczy. RE: Zmiany na forum - sugestie - LamaTiVi - 21-04-2013 20:00 Ale po co ma się popularność zwiększyć? Na pewno nie takim kosztem. Przy rejestracji nie wiesz ile ktoś ma wyświetleń co kręci i taka osoba założy temat, i będzie takie coś śmieciło to forum RE: Zmiany na forum - sugestie - punio7 - 21-04-2013 20:01 W doświadczenia wiem, że ze wszystkich osób zakładających tematy w tym dziale to co najwyżej połowa choć na chwilę rzuciła by okiem na regulamin. A potem trzeba bawić się w przerzucanie rzeczy do kosza i wskazywanie panu gdzie jest niezgodność, ewentualne dyskusje co do spełniania/nie spełniania warunków. Zresztą skoro w takim dziale byłby wymóg przynajmniej jednej ukończonej serii to czym się to różni od tego co jest teraz? Zresztą kto powiedział, że większa ilość to lepiej? Dobrze jak jest kilka konkretnych i rzeczowych tematów niż masa nic nikomu nie mówiących ników z YT. RE: Zmiany na forum - sugestie - Elwood - 21-04-2013 20:05 Quote: Kanały można reklamowac tylko i wyłącznie gdy ukończyłeś 15 lat (wiem że głupie ale się sprawdzi).No tak, bo przekroczenie tej magicznej bariery 15 lat sprawia, że jakość merytoryczna wzrasta. Prawdą jest, że wiele osób myślało o forum tylko jak o miejscu na reklamę, ale bany skutecznie wybijają im to z głowy. I tak powinno pozostać, gdyż wystawia się tutaj serie Zagrajmy w, aby autor dowiedział się, co mógłby poprawić w komentarzu i tym podobne. A nie żeby się ,,wybić''. RE: Zmiany na forum - sugestie - pepyl - 21-04-2013 20:23 Chciałem napisać jakiś pomysł którym udało by się lekko ruszyć tym forum. Naprawdę od ostatniego miesiąca prawie nic tutaj się nie dzieje. Tylko Hydepark i żadko kiedy jakiś temat w Problemach. Co do tego działu, ustawiło by się żę np. Administrator musi zaakceptować dany temat żeby się pojawił w dziale. Ale cóż nie udało się :( RE: Zmiany na forum - sugestie - Hell_Baron - 21-04-2013 20:41 Ja tu jestem od 2 dni i nie uważam aby nic się nie działo, a bezwartościowym spamem (w postaci hord reklam) forum nie poruszysz. A skoro wcześniej był już ten motyw i się nie sprawdził, to chyba nie ma sensu się o nim dalej rozpowiadać. RE: Zmiany na forum - sugestie - pepyl - 21-04-2013 20:56 To powiedzmy że taki przypadkowy zagrajmer zerknie na to forum, czym ma się zainteresować (nie chodzi mi już tutaj o Kanały zagrajmerskie) ? Aktualności ? - No was proszę tylko 2 tematy założone w tym roku ... Wasze zagrajmy (dział moderowany) ? - Jest taki "srogi" regulamin że mało kto się zalicza. Departament streamów wszelakich ? - Większość ludzi nie ogląda streamów, choćby z powodu słabego neta. Dyskusje ? - Bądźmy szczerzy większość tematów zalicza się do Hydeparku lub do kosza. Są zrobione z niechcenia po prostu żeby nabić kolejny post ... Pomoc ? - Bądźmy szczerzy dużo problemów nie zostało rozwiązanych, mało osób "pomaga" tam. Gry ? - Według mnie dział zalicza się do Hydeparku Ustawka ? - Jedyny dział który może nam trochę pomóc. Hydepark ? - Proszę was ... Najwięcej ludzi się tam wypowiada bo po prostu nie ma gdzie. |