![]() |
Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? (/showthread.php?tid=569) |
RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Chomik - 16-08-2011 18:31 Ojej, a wy dalej to ciągniecie. Panowie, czy tam raczej Carl, bo to ty prowokujesz do dalszej dyskusji, mam pytanie: Sądzisz, że Gnomek kłamie ponieważ nie chciał wrzucić filmików z Quasandem, a potem je wrzucił? Oczywiście pod twoim naporem? Nie wiem czy to widzisz, ale manipulujesz Gnomkiem, by wrzucał co to nowe dowody i dawał nowe argumenty. Pełen podziw dla twojej nieudolności, o ile nie jest to specjalnie, bo nie wiem kim trzeba być by się kurczowo trzymać tej samej tezy i nie przyjmować do siebie argumentów, tak - odpowiadać na wiadomości, ale nadal stylem: "Nie, bo to może byc sfabrykowane i to może być koniem" etc. Ja wam nie każe zakończyć dyskusji, ale proszę wszystkich, którzy dyskutują z Carlem by przetoczyć dyskusję na inny temat, bo ten się wyjarał całkowicie, oczywiście temat związane z tym samym, ale ludzie - Powtarzacie sobie ciągle to samo, ale w innych słówkach, za chwile zaczniecie się wyzywać od idiotów i wiecie... Ps: Nie, ja nikogo od idiotów nie wyzwałem, tylko od prowokatorów ;>. Ps2: Sam się dziwie dlaczego tu się udzielam, ale pewnie dla samej odpowiedzi Carla, bo to jest bezcenne ;). RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - CarlSheppards - 16-08-2011 18:38 (16-08-2011 18:31 )Chomik Wrote: Sądzisz, że Gnomek kłamie ponieważ nie chciał wrzucić filmików z Quasandem, a potem je wrzucił? Oczywiście pod twoim naporem? Nie wiem czy to widzisz, ale manipulujesz Gnomkiem, by wrzucał co to nowe dowody i dawał nowe argumenty.Ależ ja nic do jego screenów nie mam. Oczywiście, konto może być jego drugim i mógł sam do siebie to wysłać, ale to już nieważne. Faktycznie, ciągnięcie tego nie ma sensu. Nikt nikomu niczego nie dowiedzie. (16-08-2011 18:31 )Chomik Wrote: Ja wam nie każe zakończyć dyskusji, ale proszę wszystkich, którzy dyskutują z Carlem by przetoczyć dyskusję na inny temat, bo ten się wyjarał całkowicie, oczywiście temat związane z tym samym, ale ludzie -Prawda, wypalił się. (16-08-2011 18:31 )Chomik Wrote: Powtarzacie sobie ciągle to samo, ale w innych słówkach, za chwile zaczniecie się wyzywać od idiotów i wiecie...Och, ironio. Sam pierwszy zacząłeś wyzywać. (16-08-2011 18:31 )Chomik Wrote: Ps: Nie, ja nikogo od idiotów nie wyzwałem, tylko od prowokatorów ;>.Ależ tak, wyzwałeś i nawet o tym nie wiesz, co świadczy wielce o Twoich zdolnościach do analizowania własnych przemyśleń. Bezcenny jest Twój prawie-że płacz. Mam nadzieję, że nie wziąłeś tej sprawy zbyt poważnie. Wiesz, to tylko Internet. Uspokój się, napij się herbatki, naucz się czytać. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Chomik - 16-08-2011 18:40 Quote:Ależ tak, wyzwałeś i nawet o tym nie wiesz, co świadczy wielce o Twoich zdolnościach do analizowania własnych przemyśleń. Ciekawe, płaczę bo powiedział iż twoje wypowiedzi są śmieszne... tak jak ta teraz ;>. Wyzwałem kogoś? Gdzie? Jak mi udowodnisz, że chodziło mi o coś innego niż prowokator? To wy sobie w głowach dopisujecie to co chcecie i to wy uważacie to co chcecie, ale tylko ja wiem o co mi chodziło? Tak czy nie? No raczej tak, chociaż... Ja może nie znam świata, taki młody jestem ... RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Roofix - 16-08-2011 18:41 Quote:Ależ ja nic do jego screenów nie mam.Tak z ciekawości, co by Cie przekonało Carl, że Gnomek ma rację z tym hakowankiem? RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - CarlSheppards - 16-08-2011 18:42 (16-08-2011 18:40 )Chomik Wrote: Ciekawe, płaczę bo powiedział iż twoje wypowiedzi są śmieszne... tak jak ta teraz ;>.Płaczesz, bo wyzywasz - co już udowodniłem wcześniej, i pokazujesz niesamowitą pewność siebie. Jak to mówią: dużo gada, mało wie. Mało wie, kartofel. Czy jakoś tak. EDIT: (16-08-2011 18:41 )Roofix Wrote: Tak z ciekawości, co by Cie przekonało Carl, że Gnomek ma rację z tym hakowankiem?Bo ja wiem, już za dużo wywijania było. Może bym uwierzył, gdyby nie CTSG, który to - mimo mojego błędu chronologii zdarzeń - nie popisał się w tłumaczeniu sytuacji. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Chomik - 16-08-2011 18:49 Quote:Płaczesz, bo wyzywasz - co już udowodniłem wcześniej, i pokazujesz niesamowitą pewność siebie. A widzisz, teraz trafiłeś w bagno, bo weźmy użytkownika yt: "BrzydkiBurak", on powiada : Nie rozmawiam z DEBILAMI(( Specjalnie to podkreślam, tak jak Burak )), rozumiem, że on też płacze bo ma jakieś kryterium dla DEBILI wystawione? No cóż. No i pięknie siebie opisałeś Quote:Jak to mówią: dużo gada, mało wie. Mało wie, kartofel. Próbujesz mi to udowodnić, a sam siebie opisujesz, bo kto jak nie ty mało wie i dużo gada? Ja mało tutaj się udzielam więc to się nawet nie odnosi do mnie, a ty? Ty ciągle mówisz o tym samym, a sam mało wiesz o tym temacie, a tak naprawdę nic nie zmieniasz, bo wszyscy chcą ci coś wytłumaczyć, w tym ja. Nawet teraz, dyskutując ze mną mówisz o tym samym, ciągle trzymasz się tych słów w których powiedziałem, że jesteś prowokatorem, oczywiście nie dokończyłem - miło patrzeć jak ludzie sobie układają do tego zakończenie, penis, chuj, idiota, a może murzyn? etc. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - CarlSheppards - 16-08-2011 18:54 (16-08-2011 18:49 )Chomik Wrote: A widzisz, teraz trafiłeś w bagno, bo weźmy użytkownika yt: "BrzydkiBurak", on powiada : Nie rozmawiam z DEBILAMI(( Specjalnie to podkreślam, tak jak Burak )), rozumiem, że on też płacze bo ma jakieś kryterium dla DEBILI wystawione? No cóż.Ale jeszcze jakoś z Tobą rozmawiam, więc nie wiem, skąd to wziąłeś. (16-08-2011 18:49 )Chomik Wrote: Próbujesz mi to udowodnić, a sam siebie opisujesz, bo kto jak nie ty mało wie i dużo gada? Ja mało tutaj się udzielam więc to się nawet nie odnosi do mnie, a ty? Ty ciągle mówisz o tym samym, a sam mało wiesz o tym temacie, a tak naprawdę nic nie zmieniasz, bo wszyscy chcą ci coś wytłumaczyć, w tym ja.Widać bierzesz byle żart poważnie. (16-08-2011 18:49 )Chomik Wrote: Nawet teraz, dyskutując ze mną mówisz o tym samym, ciągle trzymasz się tych słów w których powiedziałem, że jesteś prowokatorem, oczywiście nie dokończyłem - miło patrzeć jak ludzie sobie układają do tego zakończenie, penis, chuj, idiota, a może murzyn? etc.Porównałeś mnie to idioty, co jest równoznaczne z wyzywanie. Nawet administrator Ci to wytknął. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - Chomik - 16-08-2011 19:05 Proszę, pokaż mi gdzie, a administrator jak administrator - Może zrozumieć na swój sposób. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - CarlSheppards - 16-08-2011 19:07 (16-08-2011 19:05 )Chomik Wrote: Proszę, pokaż mi gdzie, a administrator jak administrator - Może zrozumieć na swój sposób.Robię to drugi raz, ale proszę: (16-08-2011 13:39 )Chomik Wrote: Moje argumentu to są te, gdzie mówię iż ty nakręcasz drakę, odpowiadasz jak idiota, a przy okazji dałeś w cytacie wiadomość nijak odnoszącą się do twojej wypowiedzi i mojego "argumentu", który nawet tam nie jest pokazany. RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart? - traff - 16-08-2011 19:12 (16-08-2011 16:15 )traff Wrote: Zluzujcie bagiete. :D |