![]() |
Precz z Marzeniami! - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Precz z Marzeniami! (/showthread.php?tid=738) |
RE: Precz z Marzeniami! - Infelicity - 30-08-2012 10:10 ... ale skończysz jako fizyczny. Chcę polubić w końcu Chińskie Bajki. RE: Precz z Marzeniami! - appareil - 07-09-2012 14:50 Ale wybierając przypadkowy tytuł klikasz w KissXSis. Chcę w końcu premierę Dreamcasta 2 RE: Precz z Marzeniami! - Empirator - 07-09-2012 17:27 To się nie doczekasz bo SEGA już nie tworzy konsol. Zawsze chciałem mieć własne miniaturki na YT ... RE: Precz z Marzeniami! - Miwoli - 07-09-2012 17:41 Nie będziesz miał miniatur, bo ich nie umiesz robić Chciałbym mieć wszystkie Assassyny... RE: Precz z Marzeniami! - Infelicity - 07-09-2012 17:55 Ale ich nie dostaniesz, bo w dniu premiery rude dzieciaki z gimnazjum wykupią te "arcydzieła" gamingu. Chciałbym, żeby Conquer w końcu ukończył Fable'a, bo robi się z tego powoli taki MegaMan od Matiza. RE: Precz z Marzeniami! - Wan1Mas - 07-09-2012 18:54 Predzej odetne nogi apparatusowi, podpale jego barak i bede obserwowac jak wyczolguje sie ze zgliszczy, wpieprzajac serowe cheetos. Nie chce, a zeby lcsintrax nagrywal minecrafta. RE: Precz z Marzeniami! - Elwood - 08-09-2012 08:29 To za późno bo nagra eskejpa z Madzią. Chciałbym mieć lepszego awatara i modrzewia. RE: Precz z Marzeniami! - The Meldero - 01-04-2013 22:46 Ale dostaniesz zajebistą sygnaturkę, a możliwość zmiany awatara Ci zablokują. Chciałbym odkopywać więcej tematów z zakątków tego forum! RE: Precz z Marzeniami! - Elwood - 01-04-2013 23:02 Ale nie będziesz mógł, bo łopaty zabrały minefagi. (wiem, żenada over 9000) Chciałbym, żeby każdy youtuber przemienił się w to co ma w nicku. Shogun pokonałby wreszcie Rocka czy Buraka. Lavos byłby final bossem, a Octopus robiłby mackami błędy na klawiaturze, na wskutek czego ze wstydu nigdy by nie napisał nowego posta na bloga. Acetylen by się ulotnił. RE: Precz z Marzeniami! - The Meldero - 01-04-2013 23:22 Acetylen zmieniłby się w karmę dla kotów (Wh1skas) , niestety nie zmienią się bo wszystkim "zniknom" nicki za sprawą jakże genialnej ustawy Acta, która jeszcze kiedyś powróci do życia. A ja bym chciał być bocianem i przynosić małe dzieci, "zabawiając" się przy tym bez umiaru Q.Q (tak wiem "żal") |