![]() |
League Of Legends - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: League Of Legends (/showthread.php?tid=63) |
RE: League Of Legends - Lavos - 07-10-2011 17:20 With comedy aspect over 9000% League of Legends EUNE - gornex - 07-08-2012 20:04 Zapraszam wszystkich do gry w tę wspaniałą grę MOBA (Multiplayer online battle arena). Prosiłbym was o rejestrację konta z linka :TEGO LINKA :D Wszystkich nowych graczy, którzy się zdecydują na rejestrację z powyższego linka zachęcam do dodanie gracza Szprytny do przyjaciół w grze. Uzyskacie ode mnie niezbędną pomoc, dzięki której będziecie chcieli dołączyć do grona wiernych graczy. Szalone srebro z 1400 elo na nordiku i rylaią jaką pierwszy przedmiot na Katarinę będzie zaiste pomocne. Kliknąłbym "+1", ale mi się palec omsknął i wyszedł ban. No patrz pan. Temat scaliłem. RE: League of Legends EUNE - Tobickan - 07-08-2012 21:00 Było już wiele tematów o LoL-u ;p Mój nick: Tobickan Najlepiej piszcie, że z forum. RE: League Of Legends - appareil - 13-08-2012 21:06 Quote:Kultowa już gra, tyle osób w klasie u mnie to grało pamiętam teraz chyba jednak wydorośleli jużEkhm, gra ma niecałe trzy lata, a mówisz jakby miała co najmniej dziesięć. RE: League Of Legends - Infelicity - 13-08-2012 21:29 Ta. Choć może jest to jeden z nielicznych, którzy grali w zamierzchłych czasach bety, kiedy LoL był raczej nieznany? Tak czy siak gra na miano kultowej jeszcze nie zasługuje. Jest na to zbyt młoda. RE: League Of Legends - macko5 - 20-08-2012 13:14 Kultowa może i jeszcze nie, ale biorąc pod uwagę w jakim tempie się rozwija to już niedługo może się to zmienić. RE: League Of Legends - Bogs - 20-08-2012 16:19 Quote:Kultowa już gra, tyle osób w klasie u mnie to grało pamiętam teraz chyba jednak wydorośleli już Kultowe, to są pokemony. ^^" RE: League Of Legends - Kranczer - 14-10-2012 07:26 O ile temat dalej aktualny to ja bym mógł zagrać. Kontakt ze mna: 1. skype: thomson.corp 2. lub youtube: RE: League Of Legends - Kacperyk - 10-12-2012 01:51 Szukam jakiegos teamu rankedowego, gram wszedzie, najlepiej chyba na topie. Nick w grze: Ed3kk1, US RE: League Of Legends - Sakulos - 31-07-2013 18:39 Jojjj ładnie temat zdechł. Ja wróciłem po długiej hibernacji, jak ktoś grywa to mam nick "ktos" na east side. :) Jak jeszcze się grałoo to nie było Dariusa, na szczęscie dziś go dobrze poznałem (przedstawił mnie ze swoim ulti), to taki 10x lepszy Garen. :( Wciągnął mnie rzycią niczym tornado drewniane domki w USA. :S |