![]() |
My Little Pony: Friendship Is Magic - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: My Little Pony: Friendship Is Magic (/showthread.php?tid=675) |
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 19-01-2012 16:35 Brakuje argumentów widzę:) RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - appareil - 19-01-2012 16:52 Quote:dopóki tego nie zrobicie to rozmowę uznaje za zakończoną oraz przyjmuję waszą kapitulacjęInterpretacja graficzna. RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 19-01-2012 16:56 apparatus Wyzuwasz pochopne wnioski:) [spoiler] [/spoiler] Myślałem, że ostrzeżenia są wyraźnym znakiem, że w twoim losowym wklejaniu linków do widełek jest coś nie tak. Cóż, jaki jest sens dyskusji, skoro nie potrafisz nawet odebrać podstawowych znaków przekazywanych na forach, czyli regulaminu i ostrzeżeń moderacji? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 19-01-2012 16:58 To gdzie te dowody? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 19-01-2012 17:10 apparatus Jakich jest dyskusji co?Napisz dokładniej następnym razem i ok niech ci będzie... Fixd, zjadło mi słowo LavosCore Na poprzedniej stronie:) RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 19-01-2012 17:47 Prosiłem o fakty, nie twoje domysły i widzimisię. Wiesz co to jest fakt? RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 19-01-2012 17:52 To są fakty i to nie podważalne:) RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Gik - 19-01-2012 18:43 LavosCore Wrote:@Gik Zależy. Jestem zdania, że żarty każdego typu mogą być zabawne, nawet jeśli są opowiadane po raz n-ty, o ile są zastosowane w odpowiednim momencie. Jak w filmiku: widzimy makabrę, a zaraz potem tańczące kucyki. Kontrast sprawia, że cała sytuacja - w normalnych warunkach przerażająca - jest zabawna. Od obrzydzenia do komedii. A w każdym razie tak powinno być, jednak właśnie sztuka rozśmieszenia widza nie do końca się autorowi "wideła" udała. Szczerze powiedziawszy, to przemoc w tym filmie jest strasznie... miałka. Rysując w obrzydliwie cukierkowym stylu MLP, autor powinien posiedzieć i pomyśleć nad naprawdę "chorymi" scenami tortur, bo to, co tam widać zwyczajnie nie przeraża ani nie obrzydza. Wydaje się nijakie. I coś na poprawę humoru: RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 19-01-2012 18:59 LOL masz dubla:) Edit:No teraz lepiej... I jakbyś nie wiedział ten filmik miał taki być to że nie pod pasował w twoje gusta to co innego... RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Wan1Mas - 19-01-2012 19:17 Z tego co widzę, kawały oraz argumenty broniaczy są dla nas, prostych ludzi zbyt inteligentne. [spoiler] ![]() [/spoiler] |