![]() |
Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. (/showthread.php?tid=1140) Pages: 1 2 |
RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Blitz - 20-03-2012 19:18 Tak z czystej ciekawosci zapytam, Czyzby to bylo troche nie uczciwe, ze niektorzy zagrajmerzy sa napisani czerwona czcionka, a niektorzy nie ? Takie 3 grosze odemnie. RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Infelicity - 20-03-2012 20:49 (20-03-2012 19:18 )Blitz Wrote: Tak z czystej ciekawosci zapytam, Czyzby to bylo troche nie uczciwe, ze niektorzy zagrajmerzy sa napisani czerwona czcionka, a niektorzy nie ? Takie 3 grosze odemnie. <szepta> Ćśś... Oni mają partnera... RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Blitz - 20-03-2012 22:57 Dzieki za Oswiecenie. Jakby komus zalezalo, to i bez partnerstwa pomoglby Oliwii RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Infelicity - 20-03-2012 22:58 O ironio, nie czujesz ironii? RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - Blitz - 21-03-2012 07:28 Niestety twoje potrzeby ironii / sugestii / aluzjii nie sa na tyle wazne, by,mi sie chcialo je rozszyfrowywac. Koniec Offtopu RE: Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. - appareil - 21-03-2012 15:36 Jestem przeciwnikiem czegoś takiego jak wolontariat, w takiej postaci, jaka tutaj jest prezentowana. Tj. akcje charytatywne zbierające pieniądze na czyjeś leczenie, na schroniska, na sprzęt w szpitalach etc. Szczególnie w takim kraju jak Polska. To próby łatania dziur presto plastrem, ponadto odwracają uwagę od faktycznych problemów, dając ludziom fałszywe poczucie pomocy komuś, podczas gdy faktycznie jest dokładnie odwrotnie. Mówię to jako ja, apparatus. Nie reprezentuję w tym momencie stanowiska moderacji. |