Zagrajmy w...
LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce (/showthread.php?tid=1196)

Pages: 1 2 3

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Gik - 11-04-2012 15:51

Łe, po tym, co mi nagadał CTSG, spodziewałem się jakiegoś... ja wiem? Dokumentu o zagrajmy w? Cóż, dostałem gloryfikowany zestaw wywiadów z pomniejszymi zagrajmerami (a ja lubię to słowo, ha!). Ogólnie nic specjalnego. Brakuje tych większych "sław", chociaż słyszałem, że oni niechętnie udzielają wywiadów. Lavos wspomina coś tam o kółeczkach, ale nie wskazuje nikogo konkretnego. Brak szokujących, kontrowersyjnych materiałów. Gdzie te emocje? To napięcie!
Przypomniała mi się moja nieudolna próba przeprowadzenia wywiadu.

BTW: Młoteczka coś tam gada o głosie, prezencji oraz elokwencji. Mniej więcej. Następnie do głosu zostaje dopuszczona KinaCzewa. Lubię twój sarkazm, TheQuadFour

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Infelicity - 11-04-2012 16:40

Ta, Kina to istny element humorystyczny tego wywiadu.

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Sou - 11-04-2012 17:06

Nie no ku#@! starałem się to obejrzeć ale nie mogę :/ Koleś powinien za karę to jeszcze raz zmontować i wrzucić bo to ani do oglądania ani do słuchania się nie nadaje.

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - ADominacja - 11-04-2012 17:59

Jakość można przeboleć, materiał nadrabia treścią. Nikt nie powiedział nic, czego nie można by się po danej osobie spodziewać, ale i tak warto. Brakowało tylko wypowiedzi facetów o "zagrajmerkach".

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - TheQuadFour - 11-04-2012 18:08

Sou, juz bez przesady. Audio pierwszej jakosci nie jest, wiem. Jednak tragiczne raczej nie jest. Najpierw stwierdzasz, ze przewijasz film i ludzie smeca, po czym stwierdzasz, ze nie bedziesz ogladal, a nastepnie po czyims poscie o audio piszesz, ze nie da sie tego sluchac. Co do wyzej wspomnianej Kiny, to akurat przypadek, ale nie ukrywam, ze jest 1 polaczenie celowe, moze nawet bardziej widoczne.: p

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Infelicity - 11-04-2012 18:19

Tak czy inaczej pomijając słabą jakość audio treść jest całkiem dobra i można bez zbędnego narzekania obejrzeć. Zamierzasz kontynuować tego typu projekty?

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - appareil - 11-04-2012 20:05

Quote:jest 1 polaczenie celowe, moze nawet bardziej widoczne
Esgarot i jego "pewna konkretna osoba" na tym forum i lavosowe "Boże, Esgarot"?

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Infelicity - 11-04-2012 20:38

Obvious.

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - Roofix - 11-04-2012 21:40

Czy w wyciętym materiale było coś jeszcze ciekawego?
Hmm, czy Lavos by coś tu jeszcze dopowiedział?

RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce - TheQuadFour - 12-04-2012 07:14

Quote: Zamierzasz kontynuować tego typu projekty?
Nie wiem, być może. Fajnie by było, ale na pewno już w nieco innej formie. No i w najbliższym czasie raczej nie, bo przyznam, że zrobienie tego materiału, przeprowadzenie rozmów( głównie zdobycie chętnych), później montaż (który i tak nie wyszedł najlepiej) to mnóstwo roboty i muszę trochę odpocząć.

A może ktoś podchwycił pomysł i zrobi jakiś inny film, lepszy.