![]() |
Gry do let's play - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry do let's play (/showthread.php?tid=1320) Pages: 1 2 |
RE: Gry do let's play - Empirator - 19-07-2012 20:21 Cóż. Ja bym polecał Ci nakręcić gry retro. Mowa tutaj o między innymi grami z NES'a, lub Mega Driva. Jak nie lubisz tego typu gier, to nakręć taką której najlepiej mało (albo żaden) polak nie kręci. Idealnym przykładem nienagrywanej gry jest EarthBound :) RE: Gry do let's play - TheInqizer - 23-01-2013 20:13 Nagrywaj gry typu Indie ciekawy by był zagrajmy w np Devil my cry nba 2k13 czy chociażby Cod Black ops 2 RE: Gry do let's play - Elwood - 23-01-2013 20:43 >gry typu indie >wspomina o Black Ops 2 i Devil ,,my'' Cry Produkcje dla prawdziwych hipsterów, bez dwóch zdań. RE: Gry do let's play - ZaltarPL - 03-03-2013 23:16 Na pewno odradzam gry z serii "Gothic". Kilka osób już nagrało z niej Let's play i tak na prawdę nie ma już nic o niej nowego do powiedzenia, taki jest moje zdanie. RE: Gry do let's play - Selevan - 04-03-2013 00:33 Nba2k13? Czemu miałoby mnie interesować, jak grasz w takie gry ? RE: Gry do let's play - Gaer56 - 26-03-2013 19:30 Ja dla przykładu gustuję w platformówkach. Poleciłbym Cave Story i Asakura P.O ile jest kilka polskich lets play'ów Cave Story.Asakury P nikt nie nagrał.Być może dlatego że nie jest łatwa, ciężko o dostęp i ma dużo sekretów.Ciekawe gry i fajne do lets playa.Takie jest moje zdanie. |