![]() |
Rock mówi o zarabianiu - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Rock mówi o zarabianiu (/showthread.php?tid=1434) |
RE: Rock mówi o zarabianiu - bezelo - 05-07-2012 16:33 To chyba do tego filmiku odnosi się Rock w swoim filmiki. A tutaj stronka z moim kontem i moim zerowym zarobkiem xD http://socialblade.com/youtube/user/popatrzjakgram RE: Rock mówi o zarabianiu - kubn2 - 05-07-2012 17:23 Bum odpowiedź shoguna Dodatkowo Rock na streamie mówił, że poda shoguna do sądu bo powiedział to to i to w tym filmiku co podałem wyżej. Może być ciekawie. P.S jeżeli nie zdążycie zobaczyć był komentarz bardzo fajny, że shogun w filmiku mówi o tym że rock kiedyś dodawał tagi do filmów sławnych już wtedy ytberów, a sam w Vlogu nr. 2 miał dokładnie to samo. Znalazły się tam wybuchające beczki, ctsg itp. RE: Rock mówi o zarabianiu - Argemen - 05-07-2012 17:33 Jedno co mnie dziwi, ludzie tak go gnoją od ponad roku, za te całe gówniane play next i inne syfy, ale widzów mu ciągle przybywa. Ale cóż, widać że plebs lubi rozrywkę na niskim poziomie oferowaną przez manipulatora. Sam oglądałem go jak miał <4k widzów, wtedy jego filmy nie był wybitne, ale znośne. A teraz to bałbym się jego materiałami dupę podetrzeć żeby sobie czegoś nie uszkodzić. RE: Rock mówi o zarabianiu - kubn2 - 05-07-2012 17:44 (05-07-2012 17:33 )Argemen Wrote: Jedno co mnie dziwi, ludzie tak go gnoją od ponad roku, za te całe gówniane play next i inne syfy, ale widzów mu ciągle przybywa. Z Grażyną Żarko jest tak samo. Chociaż widać, że nad materiałami spędza trochę czasu, chociaż do recenzji myszki czy słuchawek mógłby się lepiej przygotować i posłuchać innych recenzji co w nich jest ocenianie. Zapowiada się wojna Rock na bank dostanie zastrzyk widzów bo ludzie lubią takie rzeczy a rock lubi rosnące cyfry. RE: Rock mówi o zarabianiu - Argemen - 05-07-2012 18:00 Ale właśnie widzę okazję dla innych ludzi żeby zdobyć dużo widzów, tak samo było z Quasandem, ktokolwiek nagrał o nim film nagle dostawał widzów. Tak samo będzie tutaj : > RE: Rock mówi o zarabianiu - carving85 - 05-07-2012 18:19 Dzisiaj Wonizu znany jako Maciej Makuła będzie na live o 19:30 mówił coś o zarabianiu więc pewnie też o rocku i shogunie :) RE: Rock mówi o zarabianiu - Sou - 05-07-2012 18:42 Shogun coś o tych tagach strasznie miesza. Gdzie rock jakimiś tagami 20k widzów zrobił. Wpiszcie sobie tagi w swoje filmy i zobaczycie, że to nic nie daje. Najpierw go wypromowali Youtuberzy a potem się czepiają jak ich przegonił :D A Rock robi to fachowo. "E3" "zarabianie na yt" "euro 2012" "wakacje" "lato" to są tematy aktualne, to są tematy o których on robi filmy, pod koniec sierpnia będzie "szkoła" itd. No ale to jest w playbooku do YT napisane, jak ktoś ma 50k widzów i kręci minecrafta w kółko to mu pozostaje tylko pomachanie Rockowi i wypominanie przeszłości :D RE: Rock mówi o zarabianiu - bezelo - 05-07-2012 21:24 Najlepsze jest to, że jak ktoś lubi oglądać Rocka materiały, to też chcecie go gnoić i nazywacie takie osoby plebsem gratulacje ciemnogrodzie,tyle że każdy ma swoje gusta ja powiem krótko, jeżeli Rock nawet niech już sobie robi pod te pieniądze, ale jeżeli ktoś go oglądają i daje mu, to jakaś frajdę, to chyba dobrze?to samo tyczy się Roja,Ctsg,Gimpera i wielu wielu innych. Powtarzam po raz kolejny w internecie nie istnieje takie coś jak empatia wiec nie wiem na jakiej zasadzie oceniacie, że ktoś robi filmiki głównie dla kasy? RE: Rock mówi o zarabianiu - Sou - 05-07-2012 22:20 Quote:Sou, podobno to co shogun mówił o wybijaniu Rocka to kłamstwo (dostałem cynk od Madzi że on kłamał) Quote:Zobacz tagi w Życie w USA #6... Quote:Tagi: Już mi się podoba;d Ciekawe co przyniesie jutro :) RE: Rock mówi o zarabianiu - Gik - 05-07-2012 22:33 kubn2 Wrote:Dodatkowo Rock na streamie mówił, że poda shoguna do sądu bo powiedział to to i to w tym filmiku co podałem wyżej. Może być ciekawie. Na którym streamie i w którym momencie? |