![]() |
Gry, które się nie starzeją - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry, które się nie starzeją (/showthread.php?tid=2482) |
RE: Gry, które się nie starzeją - Fuzzik - 13-01-2013 15:26 Na pewno CS 1.6, również ok. 1500h na steamie + jeszcze raz tyle na NS ;] Do tego GTA:SA, to głównie przej najmłodszego brata, który często w niego pogrywa, no i seria Gothic, lubię od czasu do czasu chociaż pochodzić i ponawalać w biedne zwierzątka :P RE: Gry, które się nie starzeją - mlody676 - 04-02-2013 00:42 Jak dla mnie takimi grami są GTA SA , COD 2 , Wolfenstein ET :) Pzdr RE: Gry, które się nie starzeją - Tectologic - 04-02-2013 04:40 Świetne czasy. Cs, san andreas, Tekken 3, kochanego koxa Mariana (El Mario :d), Tomb Raider na psx. Do tej pory pamiętam Startup intro z tej konsolki. W Contre zagrałem pierwszy raz jakiś rok temu 0.o Wcześniej nawet o tym nie słyszałem a podobno to najpopularniejsza gra zaraz obok Mariana. RE: Gry, które się nie starzeją - appareil - 04-02-2013 12:00 Quote:a podobno to najpopularniejsza gra zaraz obok MarianaBzdura. RE: Gry, które się nie starzeją - ZieloTM - 05-02-2013 22:43 Gry które się nie starzeją? Wizardry 8 ! Polecam wszystkim fanom RPG ! To jest piękne.. RE: Gry, które się nie starzeją - Malix - 05-02-2013 23:17 Wszelakie strategie nie mogą się zestarzeć, Settlersi, Civilization... Oprócz tego Wormsy ;) RE: Gry, które się nie starzeją - Desideratus - 05-02-2013 23:20 Gra która się nie starzeje? Pierwszy Mass Effect, jeden z najlepszych RPGów z widoku TPP z epicką wręcz fabułą. Mimo nieco kiepskiej grafiki jak na teraźniejsze czasy, gra się nadal bardzo dobrze. RE: Gry, które się nie starzeją - Cytrynowy - 19-02-2013 20:30 5 lat gram w cs i mi sie nie nudzi ;) Half Life RE: Gry, które się nie starzeją - Falc00n - 21-03-2013 19:35 Oj, sporo tego. Oczywiście WoW, który tak naprawdę mógłby żyć wiecznie, a grafika mimo upływu czasu będzie wg mnie ładna (chociaż niektórym przeszkadza przestarzała grafika i niskie rozdzielczości tekstur), Warcraft 3, Diablo 1/2, praktycznie każda gra Blizzarda jest ponadczasowa i zawsze gra się świetnie. Tak jak napisaliście, Wormsy będą zawsze równie grywalne. Ogółem bardzo dużo tego rodzaju gier, chociaż obecnie nic więcej nie przychodzi mi do głowy. RE: Gry, które się nie starzeją - Asasinek - 22-03-2013 17:36 Worms (WWP) Sacred Assassin's Creed: Brotherhood Counter Strike 1.6 I klasyki czyli Doom (Ultimate albo 2), Duke Nukem 3D, Wolfensten 3D |