Zagrajmy w...
O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" (/showthread.php?tid=3138)

Pages: 1 2 3

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Infelicity - 25-03-2013 19:41

Quote:Tup tup tup tup tup tup tup. Melduję się, jedyna słuszna strona tej debaty pod tytułem "15-letni detektywi na tropie złego lanceq'a."
Ad personam - ✔

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - GTOqw - 25-03-2013 19:51

Czytaj uważnie. Dyskusja na temat moderacji, a nie Twojej sieci. Jak ja lubię kiedy tak burzliwie reagujesz na wszelkie złe słówko na ten temat.

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Sou - 26-03-2013 08:50

Dział partnerstwo na letsplej.pl stał się bardzo stronniczy. Amator dostał moda i wygląda to dziadowsko. Admin pewnie ma to w dupie bo to forum internetowe a nie jego życie. Ważne żeby hulało ;d

Ogólnie jak komuś rośnie penis z powodu ikonki "mod" to do moderowania się nie nadaje. Idealna sytuacja to taka kiedy moderatorów na forum kompletnie nie widać. W dziale partnerstwo ostatnio co 2gi post ma jakiś komentarz od lancqa, tematy sztucznie pozakładane/poprzyklejane itd.

Komuś się nudzi i tyle ;]

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Rangy - 26-03-2013 15:07

Letsplej.pl to statystyki, a nie forum, także nie ma co się rozwodzić na temat super świetnego moderatora i założyciela hub-networku, który chyba jest na trzecim szczeblu pod AdSense. Pozdrawiam.

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - lanceq - 26-03-2013 21:21

(26-03-2013 08:50 )Sou Wrote:  Dział partnerstwo na letsplej.pl stał się bardzo stronniczy. Amator dostał moda i wygląda to dziadowsko. Admin pewnie ma to w dupie bo to forum internetowe a nie jego życie. Ważne żeby hulało ;d

Ogólnie jak komuś rośnie penis z powodu ikonki "mod" to do moderowania się nie nadaje. Idealna sytuacja to taka kiedy moderatorów na forum kompletnie nie widać. W dziale partnerstwo ostatnio co 2gi post ma jakiś komentarz od lancqa, tematy sztucznie pozakładane/poprzyklejane itd.

Komuś się nudzi i tyle ;]

O boziu, jaki język nienawiści, poruszyło mnie to :(

(26-03-2013 15:07 )Rangy Wrote:  temat super świetnego moderatora i założyciela hub-networku, który chyba jest na trzecim szczeblu pod AdSense. Pozdrawiam.

Nie maluteńki :)
Kiedy w kontrakcie jest mowa o stawkach GROSS wtedy tiery są nie ważne, ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież eksperci networkowi z zgw wiedzą lepiej niż sami CA, wybacz za zwrócenie uwagi :(

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Mandero - 26-03-2013 21:44

Lancuś ale ludzie od tego Twojego networku co tam jest na równi Magnolii, dzięki któremu mogłeś założyć ten swój, to dla nich 5k wyświetleń dziennie to 'very big channel', który kwalifikuje się już pod CA xD.

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - lanceq - 26-03-2013 21:50

(26-03-2013 21:44 )Mandero Wrote:  Lancuś ale ludzie od tego Twojego networku co tam jest na równi Magnolii, to dla nich 5k wyświetleń dziennie to 'very big channel', który kwalifikuje się już pod CA xD.

Przeczytaj co napisałeś i zastanów się czy da się to zrozumieć, może w Twojej głowie to ma sens, ale ja nic z tego zdania nie rozumiem :D

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Rangy - 27-03-2013 14:48

Quote:Kiedy w kontrakcie jest mowa o stawkach GROSS

Czekam na publikację, czy też hyperlink do tych stawek.

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - lanceq - 27-03-2013 15:57

Nie pewny czy troll.

http://www.sanect.com/#!contact/cax1

RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo" - Rangy - 27-03-2013 16:57

Dajesz mi link do jakiejś gównoumówy, która nie ma podanych stawek. Not sure if lanceq or dumb, dlatego wciąż się trzymam przy teorii:

AdSense > DinozaurNetwork > TwójNetwork (chyba, że TwójNetwork nie istnieje i jesteś przedstawicielem, to mogłem się już pogubić).