![]() |
Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 (/showthread.php?tid=3176) Pages: 1 2 |
RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Tectologic - 31-03-2013 14:54 Oj Tivolta znają wszyscy. On chyba nie potrzebuje reklamy :) Ja wolałbym tutaj oglądać kanały od 10 do 50k widzów. Po 50k już jakoś leci. Takie mniejsze kanały z chęcią bym obserwował i polecał dalej znajomym. Co do Tivolta, to ogląda się go świetnie, przez jakość materiałów i komentarza. Oglądam zazwyczaj jego unboxingi no i ostatnio skończyłem razem z nim serie GOW 2. RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - appareil - 31-03-2013 23:16 Dobra, koniec tej farsy. Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim, którzy spontanicznie przyłączyli się do mojego skromnego i wymyślonego naprędce dowcipu, szczególnie Inno, który spisał się fenomenalnie w roli typowego widza zagrajmy. Polecam przeczytać pierwsze litery zdań akapitu zaczynającego się od słów "Jego kanał". RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Elwood - 31-03-2013 23:54 Ugh, to dlatego ta wzmianka o Ąckim. Po części się na to dałem. Szloch, szloch. RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Selevan - 01-04-2013 01:21 Nawet się cieszę, że dałem się nabrać, i że to był tylko żart. Nie wiem dlaczego uwierzyłem w to wychwalanie pod niebiosa tak kiepskiego zagrajmy w. ;) RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Lugia007 - 01-04-2013 13:50 Oh c,mon, po kiego Appa wrzuciłeś dodatkowy komunikat do artykułu dzisiaj? Trza było co najwyżej jutro. RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - appareil - 01-04-2013 13:57 Quote:Oh c,mon, po kiego Appa wrzuciłeś dodatkowy komunikat do artykułu dzisiaj?Bo w Prima Aprilis chodzi o żartowanie sobie z ludzi, prawda? Tak więc dziś, w Prima Aprilis, dowiadują się że padli ofiarą żartu. RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - The Meldero - 02-04-2013 12:45 Chciałem napisać, że przez ten artykuł forum zmieni się w lecpleja ;_; I na dodatek dałem się nabrać ;_; |