Zagrajmy w...
Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 (/showthread.php?tid=3176)

Pages: 1 2

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Tectologic - 31-03-2013 14:54

Oj Tivolta znają wszyscy. On chyba nie potrzebuje reklamy :) Ja wolałbym tutaj oglądać kanały od 10 do 50k widzów. Po 50k już jakoś leci. Takie mniejsze kanały z chęcią bym obserwował i polecał dalej znajomym.

Co do Tivolta, to ogląda się go świetnie, przez jakość materiałów i komentarza. Oglądam zazwyczaj jego unboxingi no i ostatnio skończyłem razem z nim serie GOW 2.

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - appareil - 31-03-2013 23:16

Dobra, koniec tej farsy.

Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim, którzy spontanicznie przyłączyli się do mojego skromnego i wymyślonego naprędce dowcipu, szczególnie Inno, który spisał się fenomenalnie w roli typowego widza zagrajmy.

Polecam przeczytać pierwsze litery zdań akapitu zaczynającego się od słów "Jego kanał".

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Elwood - 31-03-2013 23:54

Ugh, to dlatego ta wzmianka o Ąckim. Po części się na to dałem. Szloch, szloch.

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Selevan - 01-04-2013 01:21

Nawet się cieszę, że dałem się nabrać, i że to był tylko żart.
Nie wiem dlaczego uwierzyłem w to wychwalanie pod niebiosa tak kiepskiego zagrajmy w. ;)

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - Lugia007 - 01-04-2013 13:50

Oh c,mon, po kiego Appa wrzuciłeś dodatkowy komunikat do artykułu dzisiaj?
Trza było co najwyżej jutro.

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - appareil - 01-04-2013 13:57

Quote:Oh c,mon, po kiego Appa wrzuciłeś dodatkowy komunikat do artykułu dzisiaj?
Trza było co najwyżej jutro.
Bo w Prima Aprilis chodzi o żartowanie sobie z ludzi, prawda? Tak więc dziś, w Prima Aprilis, dowiadują się że padli ofiarą żartu.

RE: Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 - The Meldero - 02-04-2013 12:45

Chciałem napisać, że przez ten artykuł forum zmieni się w lecpleja ;_;
I na dodatek dałem się nabrać ;_;