![]() |
Tydzień Nicolasa - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +---- Forum: Gry i zabawy (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Thread: Tydzień Nicolasa (/showthread.php?tid=3257) |
RE: Tydzień Nicolasa - CZOLG - 25-04-2013 13:03 wchodzę w dział gry i zabawy i widzę ten temat po chwili patrze w lustro i widzę... http://cdn.ientry.com/sites/webpronews/pictures/cageyoudontsay_616.jpg RE: Tydzień Nicolasa - Mrpati - 25-04-2013 15:02 Żeby nie odstawać od reszty i zachować po części mój poprzedni avatar przedstawiam Pika Cage. RE: Tydzień Nicolasa - GTOqw - 25-04-2013 15:09 To nie wystarczy - i tak zginiesz w płomieniach będąc gwałconym przez bandę murzynów... RE: Tydzień Nicolasa - punio7 - 25-04-2013 16:36 Wasz Cage jest zbyt mainstreamowy. RE: Tydzień Nicolasa - Elwood - 25-04-2013 16:54 Też myślałem nad negatywem, ale tak wygląda jeszcze straszniej, jak się spojrzy do góry nogami. RE: Tydzień Nicolasa - Innominatus - 25-04-2013 16:59 Dobrze, dobrze. Nicolas jest dumny z waszego stawiennictwa, jestem pewny, że każdy kto usłuchał się woli Cage'a, zostanie nagrodzony, a wszyscy bluźniercy zostaną pozbyci się. Tutaj dla przykładu znalazłem stary zwój, odkopany w okolicach Californi, okładka wygląda tak: ![]() Głosi on: "Każdy kto będzie trzcić Cage'a w dzień święty, świętym pozostanie, natomiast każdy kto nie będzie uczestniczyć w liturgii, skończy uwięziony w moim grobowcu, oglądając filmy klasy B z moim udziałem" To jest kawałek przetłumaczony z języka "klatkowego", będę na bierząco tłumaczył poszczególne fragmenty a żeby każdy mógł zaznajmić się z obrządkiem. Cage! RE: Tydzień Nicolasa - Piernik - 25-04-2013 19:49 Ważne wydarzenia w historii Cagenizmu ~by Nick Olas II Wrote:Rok 2013 - pojawienie się herezji, część dotychczasowych wiernych zaczyna wyznawać Lucycage'a, upiornego rowerzystę. Kłamstwo! Indoktrynacja! Lucycage to protoplasta ludzkości, pierwszy buntownik, który ośmielił się postawić Cage'owi. Głoście i czcijcie jego imię, a wszystko czego pragniecie będzie wam dane! RE: Tydzień Nicolasa - Infelicity - 25-04-2013 20:35 (25-04-2013 16:36 )punio7 Wrote: Wasz Cage jest zbyt mainstreamowy.Kij, ja byłem Pierwszy, możecie nazywać mnie Prorokiem, przewidziałem Potop Cagenizmu. RE: Tydzień Nicolasa - Hell_Baron - 25-04-2013 20:45 (25-04-2013 20:35 )Infelicity Wrote: Kij, ja byłem Pierwszy, możecie nazywać mnie Prorokiem, przewidziałem Potop Cagenizmu. Co nie zmienia faktu, że to Innominatus nas oświecił i nawrócił oraz, że to właśnie on przekazuje dla nas słowa Cage'a. Można by pokusić się nawet o stwierdzenie, że jest naszym Przewodnikiem po mrocznych i zawiłych zapiskach Nicolasa. Niech Cage Cię prowadzi. RE: Tydzień Nicolasa - Elwood - 25-04-2013 21:00 ![]() JEST WSZĘDZIE |