![]() |
Przejęcie Twitch - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Przejęcie Twitch (/showthread.php?tid=3435) |
RE: Przejęcie Twitch - MrChmielOO - 08-08-2013 09:04 Gościowi po prostu nie pasuje to, że Rock zorganizował swoje kółeczko ziomali w jedną grupkę streamerską i nazwał ją POLSKIMI STREAMERAMI gdzie gdy koleś chciał dołączyć dostał info, że nikt go nie ogląda(i nie jest ziomkiem Papy internetu) i teraz ból dupi o to. Prawie siętym przejąłem, ale śmiesznie się na to wszystko patrzy i czyta. RE: Przejęcie Twitch - Sou - 08-08-2013 09:19 (08-08-2013 09:04 )MrChmielOO Wrote: Rock zorganizował swoje kółeczko ziomali w jedną grupkę streamerską i nazwał ją POLSKIMI STREAMERAMI gdzie gdy koleś chciał dołączyć dostał info, że nikt go nie ogląda No właśnie nie bo grupę ja zorganizowałem i zauważ, że wielu osób z jarock.pl tam nie ma (po prostu nie wyraziły chęci bycia dodanymi). Co do tego typa to on został przyjęty tylko po weekendzie bo mnie nie było w domu... Mi się bardzo podoba teoria, że pytania do Rock'a są zadawane na czatach innych streamerów z obawy na bana x] RE: Przejęcie Twitch - MrChmielOO - 08-08-2013 10:58 Chcesz powiedzieć, że jeśli CIę ładnie poprosze to dodasz mnie na stronę w lajwami powiedzmy...z Wii u? mimo, że nie mam 20k subków i nie jestem fejmuchem?;p RE: Przejęcie Twitch - Ciastkoffy - 08-08-2013 12:35 Typek bóldupi fakt. Sou teraz po jego foszku w postaci materiału na yt nadal będziesz go trzymał w waszej grupce ;) ? RE: Przejęcie Twitch - Sou - 08-08-2013 13:08 (08-08-2013 12:35 )Ciastkoffy Wrote: Typek bóldupi fakt. Sou teraz po jego foszku w postaci materiału na yt nadal będziesz go trzymał w waszej grupce ;) ? Ja go dodałem już wcześniej tak jak pisałem i nawet by mi się nie chciało go wywalać;p Myślę, że ludzie weryfikują sami kanały na Twitch i wybiorą ciekawszą tematykę niż wjazdy na innych ;) MrChmielOO, zasady przyjmowania są opisane na grupie i wymagane jest tylko streamowanie po polsku i 5k viewsów żeby odsiać 2 dniowe kanały. To że wolę pograć na live ze znajomymi jest chyba normalną sprawą. Grupa jest po to żeby widzowie mogli zawsze coś dla siebie znaleźć, a nie tylko mainstreamowe... streamy; p RE: Przejęcie Twitch - appareil - 08-08-2013 13:17 Tak z czystej ciekawości - jak działają te grupy? Zawsze mi się wydawało, że tylko faktyczne organizacje czy firmy mogą takowe tworzyć. RE: Przejęcie Twitch - Sou - 08-08-2013 13:46 (08-08-2013 13:17 )appareil Wrote: Tak z czystej ciekawości - jak działają te grupy? Zawsze mi się wydawało, że tylko faktyczne organizacje czy firmy mogą takowe tworzyć. Wymagania na grupę działają jak przy wymaganiach na partnera (tylko są o wiele wyższe). Trzeba mieć odpowiednią liczbę osób na streamie online i odpowiednią ilość godzin oglądanych miesięcznie. Ostatnia sprawa to możliwość zebrania community czyli udowodnienia, że nie jest się randomem tylko rzeczywiście ma się możliwość stworzenia grupy :) Wyższe wymagania są na dodatkową rozdzielczość 480 i na subskrybentów. RE: Przejęcie Twitch - The Rock PL - 12-08-2013 03:13 (08-08-2013 13:46 )Sou Wrote:(08-08-2013 13:17 )appareil Wrote: Tak z czystej ciekawości - jak działają te grupy? Zawsze mi się wydawało, że tylko faktyczne organizacje czy firmy mogą takowe tworzyć. Sou jesteś facetem weźcie wy się dogadajcie jak faceci przecież nie macie po 12-lat a obrażanie każdy każdego w jakimś stopniu niema sensu to tylko YT nie "arka przymierza" można sobie po 2 wiadomości na priv wysłać jak kogoś coś boli. Po co mamy słuchać następna wojenka na forum. RE: Przejęcie Twitch - appareil - 12-08-2013 12:06 Quote:Sou jesteś facetem weźcie wy się dogadajcie jak faceci przecież nie macie po 12-lat a obrażanie każdy każdego w jakimkolwiek stopniu niema sensu to tylko YT nie arka przymierza ;) po co mamy słuchać następnej wojny na zagrajmy w i YT;)Lol, co? RE: Przejęcie Twitch - Sou - 12-08-2013 12:16 Też się zastanawiałem o co c'mon, ale stwierdziłem że jak zapytam to może być jeszcze gorzej :p |