![]() |
Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP (/showthread.php?tid=360) Pages: 1 2 |
RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - Revom23 - 22-06-2011 20:18 Maria... Magdalena... Monika... A przecież w tym przypadku najlepiej pasowałaby Mariolka. Ta z kabaretu... RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - Mandero - 22-06-2011 21:45 To jest tak żenujące jak komentarze pod filmem Quasanda jaki on nie jest wzruszający, kiedy wrzucił film z ds.mycraft.pl i dał tą swoją muzyczkę. Cytuję: 'Nie wierze jaki ty jesteś dojrzały i taki młody. Chciałbym być tobą'. Mam bekę do dziś. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - SeedPL - 22-06-2011 22:50 To nie tak Thawica szło. " Ah, tyle w tobie wrażliwości i dojrzałości zarazem, a jesteś jeszcze tak młody. Chciałbym być tobą". Ten mechanizm wzruszeń działa na zasadzie horrorów, im bardziej wmówimy sobie, że to będzie straszne, tym bardziej się będziemy bać. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - TheKonZeb - 23-06-2011 10:51 Ja niewiele się przejąłem tą "dramą" Dżuniora i Zahy, bo już dawno ich przestałem oglądać, podobały mi się tylko może ze 2-3 odcinki, a jak sięznudziło to anulowałem suba. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - dekalok - 04-07-2011 12:00 tyle na ten temat RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - lastkill3r - 11-08-2011 13:17 Teraz wyszedł nowy sezon ;) W pierwszym odcinku nie ma zahy, więc może być tak, że ludzie zaczną cofać subskrypcje. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - Mandero - 11-08-2011 13:51 Robią błąd Quasanda. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - CTSG - 11-08-2011 14:26 Fajnie, że eksperymentują, ale szkoda, że średnio im to wychodzi. + Dobre ruchy kamery + Świetny dobór teksturek + Dobre użycie mechaniki gry do przedstawienia konkretnych scen + Dobre połączenie ostatniej sceny poprzedniego sezonu z fabułą obecnego + Nie najgorsza fabuła - Słabiutki voice acting - Oklepane "gdzie ja jestem/skąd się tu wziąłem" - Przydługie sceny - Brak efektów dźwiękowych - Brak filtrów i efektów video w miejscach które się o to proszą IMO seria jest raczej z tych lepszych w rankingach polskich, fabularnych filmików z MC. Niestety ogólny poziom tej kategorii w naszym kraju jest na tyle niski, że ja osobiście takich filmików unikam. PS. Średnio rozumiem porównanie do błędu Quasanda. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - appareil - 11-08-2011 14:45 Pierwszy raz coś, poza Yogscastem, z fabularnych filmów w minecrafcie mnie zaciekawiło, głównie przez setting. Niestety, z Dżuniora aktor marny, mógłby za to być narratorem czy inną deus ex machiną. Czekam na pojawienie się zahy. RE: Dziennik Survivalu - jak nie kończyć LP - Mandero - 11-08-2011 17:58 @CTSG Chodziło mi oto, że chcą zrobić fajną serię, a zapominają o szczególik, jak np. beznadziejnie dobrana głośność dźwięków. |