![]() |
Jakiej muzyki słuchacie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=38) |
RE: Jakiej muzyki słuchacie? - TheTakzwany - 05-12-2010 17:28 Ja zazwyczaj słucham Led Zeppelin, The Doors, Pink Floyd i podobne ale jak sami pewnie zauważyliście słucham klasycznego rocka ;) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - DanWandal - 05-12-2010 18:43 Ja słucham HardStyle i Hardcore Techno , kto lubi ostre granie to coś dla niego :P RE: Jakiej muzyki słuchacie? - forgameplay - 08-12-2010 11:41 Ja nie mam wybranych typów, słucham tego co mi wpadnie w ucho. :D RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Niesf00r - 11-12-2010 19:06 Uwielbiam te tematy, i jak zawsze moim zwyczajem napisze tutaj mojego pierwszego posta... A więc zaczynajmy: Głównie Metal, wiele odmian... Od NuMetalu (haters gonna hate) do Power Metalu, Folk Metalu i Melodic Deathu. Jesli chodzi o konkretne nazwy to z NuMetalu - KoRn, Stone Sour, Slipknot (jak już mówiłem haters gonna hate) Scar Symmetry, Soilwork, Motionless in White... i nie tylko, Teraz Power: Axenstar, Hammerfall, Iron Savior, Firestorm, Tyr, Axxis, Rhapsody of Fire, At Vance, Manowar, Iron Mask, Nocturnal Rites, Masterplan, Blind Guardian, Terasbetoni, Freedom Call, Lost Horizon, Crystal Viper... Folk? Korpiklaani, tyle wystarczy. Legend jak Falkenbach nie będe wymieniał. Death - Whitechapel, All Shall Perish, Acid Witch... Dalej mi się pisać nie chce. Troche się rozpisałem a wam życze miłego czytania a może nawet miłego słuchania :S. Mam nadzieje że komuś się spodoba chociaż jeden zespół z mojego zbioru, chociaż i tak całego nie wypisałem. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - MegaZajka - 21-12-2010 22:03 Ja słucham Rap i Hip-Hop,ale też czasem lubię posłuchać coś mocniejszego, może to być rap połączony z rockiem :) RE: Jakiej muzyki słuchacie? - YgoR5656 - 18-01-2011 23:19 lubię praktycznie to samo co MZ. Polecam Hollywood Undead ;d;d RE: Jakiej muzyki słuchacie? - RomanPL79 - 04-02-2011 16:29 Ja słucham w większości samego rapu, choć zdarzają się wyjątki (np.: jamal). W większości słucham (z wykonawców) Grubsona. O.S.T.R.'ego, całe PDG, czasem Peje, chady, kaczora (nawiasem mówiąc był on kiedyś w PDG) i jak wspomniałem jamal'a To chyba na tyle :P RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Luzak008 - 03-03-2011 18:45 Ja słucham przeważnie rapu lub po prostu tego co mi wpadnie w ucho. Ale najbardziej lubię słuchać 2 Pac, Ice Cube, Dr. Dre, Snoop Dogg. Za polskim za bardzo nie przepadam ale też nie których słucham jak Eldo, PIH, Chada i chyba tyle :D Peace ^^ RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Marmadok666 - 06-03-2011 09:08 Drowning Pool, Korn, System Of A Down, Dope, Linkin Park, Drowning, AC/DC, Megadeth heh :D RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Revom23 - 06-03-2011 19:17 Hmmm... Dubstep, Reggae, Polski Hip-Hop, Pop, Dance, Techno, Rock i to chyba tyle :P Choć czasem zdarzy się oczywiście jakaś fajna nutka z całkiem innego stylu :D |