![]() |
Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 (/showthread.php?tid=414) |
RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - TheLMkk - 06-07-2011 11:51 Ja i tak zapewne kupię Moderna...Why? Spodobała mi się jakoś fabuła, pod względem rozgrywki BF daje więcej możliwości, lecz wolę sobie postrzelać prawdziwymi karabinkami i pistolecikami niż jakimiś podrobionymi z innymi nazwami. (Jeżeli BF ma licencję na nazwy broni to przepraszam, nie wiedziałem) RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Gik - 06-07-2011 12:05 MW3. Dlaczego? Każuale. Pamiętacie kampanię reklamową MW2? Była wszędzie. Nawet w polskiej telewizji. Co ma do tego Eminem i Nate Dogg, nie wiem, ale ta seria to doskonała pożywka dla amerykańskiej hołoty, która widząc reklamę w telewizji, musi natychmiast kupić dany produkt. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 06-07-2011 14:53 (06-07-2011 12:05 )Gik Wrote: MW3. Dlaczego? Każuale. Przykra prawda. Co ma do tego Eminem? Kasą mu sypnęli oczywiście. Kotick ma fundusze, nie bój nic. Co do fabuły. Nie wiem jak coś tak głupiego i niewiarygodnego może się podobać? Wybuch bomby atomowej odczuwalny w próżni kilka tysięcy kilometrów nad ziemią? Zabijający astronautę? Bez komentarza, pls. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - RomanPL79 - 06-07-2011 15:40 (06-07-2011 14:53 )Etren Wrote: Nie wiem jak coś tak głupiego i niewiarygodnego może się podobać? Wybuch bomby atomowej odczuwalny w próżni kilka tysięcy kilometrów nad ziemią? Zabijający astronautę? Bez komentarza, pls. Bo CoD nie musi być realne - musi być widowiskowe!!! RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 06-07-2011 16:49 Jakoś jak w co drugiej strzelance była fabuła o II WŚ(która jednak widowiskowa nie była) to nikt nie narzekał. A z resztą - kto patrzy na fabułę w FPSach?(no moze oprócz Kryzysów itp.) RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - RomanPL79 - 06-07-2011 18:26 Oj są wyjątki - np.: seria Brothers In Arms, która mnie bardzo wciągnęła pod tym względem (i która zresztą na nią kładzie bardzo duży nacisk), BC2 nawet mnie zainteresowała fabułą. Było również parę innych fps'ów, ale ich nazw niestety już nie kojarzę :/ RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 06-07-2011 19:17 (06-07-2011 18:26 )RomanPL79 Wrote: Oj są wyjątki - np.: seria Brothers In Arms, która mnie bardzo wciągnęła pod tym względem (i która zresztą na nią kładzie bardzo duży nacisk), BC2 nawet mnie zainteresowała fabułą. Było również parę innych fps'ów, ale ich nazw niestety już nie kojarzę :/ Ja nie twierdzę, że nie ma FPSów z dobrą fabułą. Lecz to co pokazała kura znosząca złote jaja dla Activision, to już była przesada. BiA mi samemu się podobało :] RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Gik - 06-07-2011 19:37 MW to nie single. MW to multi. RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - Etren - 06-07-2011 20:08 BF to też multi. Paradoks? Jeżeli CoD po raz enty da ten sam multiplayer to i tak ludzie kupią. A BF3 będzie też miał duuuże wymagania. A CoD zadziała w 60 klatkach na sekundę, a BF3 nie! ŁAŁ!!!111 RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 - RomanPL79 - 07-07-2011 08:29 MW to ma moim zdaniem nie ciekawy multiplayer, bo wolę raczej współpracować z swoimi kompanami (co BF w teorii powinien oferować nie wiem tylko jak będzie w praktyce), a nie lecieć na tak zwaną pałę i do wszystkich strzelać (a taki tryb rozgrywki na muli właśnie preferuje CoD). Ale BF pod względem współpracy to i tak raczej nie przebije takiego CS'a lub ARMA'y |