![]() |
Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu (/showthread.php?tid=586) |
RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - kaszub - 25-08-2011 21:10 Hogara nie ma. Ja mogę. Jak nazwać dział czy co? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 30-08-2011 21:05 Liczę na Twoją inwencje twórczą oraz zniesienie tego limitu. (LP obrazkowe - lub coś w tym stylu). EWENTUALNIE można to wrzucić do działu gdzie są kanały i ten wątek potraktować tak jakby jak kanał. Jestem otwarty na propozycje. Sorry że tak późno odpowiadam, ale mam małe zamieszanie tutaj i trochę mało czasu. Niedługo się poudzielam na forum. RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - kaszub - 31-08-2011 11:04 A może wrzucaj linki z obrazkami. Np z imageshack, wtedy limit obrazków można obejść i serwerom będzie lżej. Hmm? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 01-09-2011 20:03 wrzucam linki z dropboxa limit nie jest na tagi co jest bez sensu, bo tagi serwera nie obciążają. Jak mam wrzucać tylko same linki do stron, to to sensu nie ma żadnego, nie wygodnie się czyta. Te obrazki nie siedzą na serwerze są ściągane z mojego dropboxa. PS odcinek bedzie jutro RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - Przemcio - 27-09-2011 19:54 Będziesz coś jeszcze robił? Podoba mi się to 'głupie' poczucie humoru : D RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - aphity - 29-09-2011 11:29 no właśnie, ja bym też chętnie poczytał ciąg dalszy :D RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - XVoIR - 29-09-2011 16:59 Już dużo jutr minęło od tego twojego "jutro". Decyduj się zatem, bo lubię pierogi (?) RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 01-10-2011 14:19 Ok wyjaśnię zatem i podbuduje napięcie: TUMDUDUM Po tym "jutro", zorientowałem się że mój semestr zaczyna się HAHA! tydzień wcześniej przez co musiałem odrobić ostatni tydzień w pracy pracując po 9-10 godzin dziennie. Dodatkowo ostatni tydzień lawirowałem pomiędzy studiami i kończeniem pracy. Teraz mam już wolne i TERAZ już to ruszy. Przy okazji czy ktoś kiedyś tu nagrywał grę coopową? bo mam pewien problem bo chcemy nagrać osobno obraz osobno dźwięk z gry i osobno dźwięk z jednego mikrofonu (tak żeby każdego ścieżka zawierała tylko jego głos). Jednak jesteśmy leniwi i nie za bardzo wiemy jak to zrobić. Odcinek wstawię DZIŚ wieczorem. (nie obiecuje ale postaram się) Od tego odcinka planuje lekko zmienić styl co by szybciej szło. Nadal będzie głupio, ale planuje szybciej przeskakiwać ze screenami bo na razie to jesteśmy w 15 min gry, a ona ma tak z 6 godzin. Tak więc przepraszam za opóźnienie i do zobaczenia. Mam mnóstwo rzeczy do roboty... ale zacznę od EUIII prawdopodobnie DAMN YOU PARADOX! PS. Czy ktoś pogrywa tu w Dawn of War II? RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 01-10-2011 22:24 ![]() Zostawiliśmy Axela tutaj na miesiąc. Oczywiście czekał cały ten czas umilał sobie z nowym najlepszym przyjacielem... .... .... .... ![]() żołędziem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Axel? ![]() Axel? ![]() Nie wiem czy wiesz ale masz za sobą tyłek Baltazara... ![]() ... ::) ![]() uuuu THAT ASS Ok może wróćmy do zadania jakie dał nam Baltazar... Pogadajmy z Jimbo... ale najpieeerw... czas poznać co to gra edukacyjna dla dzieci ![]() ![]() uuuu to może być ciekawe... pamiętaj Axel ma być edukacyjnie... i bez przemocy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm z zabitych robali wypadają diamenty (ich liczba posiadanych przez chomika jest pokazana w lewym dolnym rogu). Nagroda za PRZEMOC?! http://www.dramabutton.com/ Te diamenty mają jakiś cel poza tym że pięknie wyglądają w HUD'zie OK, czas na spotkanie z Jimbo... ![]() uuu Jimbo ma jakiś problem... Wszyscy muszą mieć problem akurat wtedy kiedy coś od nich chcemy co Axel? ![]() Dobra jak chcesz... ![]() ![]() ![]() ![]() YYY... może posłuchamy dalej ![]() [size=5pt]ta przerażona twarz Axela mówi wszystko :D[/size] ![]() ![]() ![]() ![]() No tak naćpał dzieci grzybami, a sam poszedł na koncert, a wiadomo jak ktoś chodzi na koncert to... ![]() ![]() ... że jesteś takim debilem... ![]() ![]() TO DA RESCUE! ============================================================================== Tu kończy się ten odcinek: Na zakończenie, powiem tylko że szukałem i w całym terrarium nie ma ani jednej kobiety, która mogłaby być siostrą Jimbo... w ogóle nie ma zwierzątek płci żeńskiej... eh jak na ETI... Nie ma też żadnych koncertujących myszy... więc Jimbo mnie przeraża... na serio... No spójrzcie na niego... ![]() ![]() PRZEPRASZAM ZA OGROMNE OPÓŹNIENIE W NAGRODĘ KOTEK ![]() RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - aphity - 07-10-2011 13:58 dobre :D więcej, więcej.... |