Zagrajmy w...
Zapytaj admina/moda - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Thread: Zapytaj admina/moda (/showthread.php?tid=618)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Zapytaj admina/moda - Roofix - 26-08-2011 16:54

O ile wiem, te pogłoski zostały zdementowane przez Anonów.
Z resztą kiedy indziej czytałem, że ich grupę rozbito, ale co ja tam wiem.

RE: Zapytaj admina/moda - kaszub - 28-08-2011 14:00

Dokładnie. Też gdzieś czytałem, że cała ta plotka że anonimowi zabiją fejsja, to jakiś głupi żart neokida.

//*Chlip* Szkoda.

RE: Zapytaj admina/moda - Sworson - 28-08-2011 16:16

A ja znowu, czytałem informację, że Anonimowi podzielili się na grupy. Jedni chcą atakować Fejsa, drudzy nie i rezygnują z tego. Potem, znowu czytam dzień po, że będą atakować. Zobaczymy 5 listopada.

RE: Zapytaj admina/moda - Gik - 28-08-2011 20:35

Ok, dosyć już o FB i Anonimowych. Offtop się zrobił. Czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania?

RE: Zapytaj admina/moda - Verlaiden - 29-08-2011 02:12

Czy ktoś aktualizuję listę zagrajmerów?

RE: Zapytaj admina/moda - punio7 - 29-08-2011 05:14

Nie, w sumie nie wiem nawet po co ona tam dalej wisi.

RE: Zapytaj admina/moda - Gimper - 29-08-2011 09:45

Właściwie serwis trochę zamarł, tylko forum jest aktywne. Myślę że tak nie powinno być.

RE: Zapytaj admina/moda - Matiz - 01-09-2011 09:43

(29-08-2011 09:45 )Gimper Wrote:  Właściwie serwis trochę zamarł, tylko forum jest aktywne. Myślę że tak nie powinno być.
Naturalna droga ewolucji.

RE: Zapytaj admina/moda - Gik - 01-09-2011 22:09

Eee... tak. Cóż...

"Aktualizacje", czy też ogólnie strona główna to niezły problem. W sumie co by tam nie było - zawsze jest źle. Osobiście najchętniej widziałbym tak własnoręcznie napisane artykuły napisane przez adminów, modów, redaktorów strony, a nawet samych użytkowników. Wena i chęci do pisania to już inna sprawa.

Aktualności ze świata Zagrajmy? Też się tam mogą znajdować, ale szczerze - o czym tam pisać? O tym, że któryś zagrajmer nagrywa vlogi? O tym, że inny tworzy kiepskie piosenki we Fruity cośtam Studio? O tym, że ten dostał partnera, że innemu zdjęto limit długości filmików? Nie.

Punio pisał fajne artykuły o zagranicznych, dobrych wg niego zagrajmerach. Pytanie tylko, czy na pewno inni użytkownicy chcą, aby wstawiać to na główną i na siłę polecać im konkretnych jutuberów. Wtedy w zasadzie stalibyśmy się drugim Play Nextem.

Warto też byłoby się zająć wytwarzaniem własnego contentu. Wiecie, coś co moglibyśmy wydalić na nasz kanał YT. Nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy - wspólne rozgrywki w jakichś grach multiplayerowych, pogadanki. No, mam jeszcze pewien pomysł, ale muszę go skonsultować z Siłami Wyższymi na tej stronie.

No właśnie - pogadanki. Przecież tematów jest multum - chociażby najnowsze gry video. Nowy Deus Ex, żeby nie szukać daleko. Przecież można by ustalić kolejność poruszanych kwestii (Najpierw fabuła, potem rozgrywka, grafika, muzyka itede, itepe) i spotkać się któregoś wieczora na Mumble. Jest stabilniejszy od Skype'a.

Ktoś ma jakieś propozycje, co powinno się znajdować na stronie głównej?

RE: Zapytaj admina/moda - Roofix - 02-09-2011 11:29

Jak to z tą listą ignorowanych? Nie ma już jej, prawda?
I niech nie wraca!