![]() |
Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? (/showthread.php?tid=808) Pages: 1 2 |
RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - Lavos - 31-10-2011 10:37 Podstawówka - Quake, Quake 2, Pokemon Red oraz Gold, Recoil, Tomb Raider, Area 51, Polanie, jakiś losowy symulator A-10 Thunderbolta i wiele, wiele innych. Gimnazjum - Tzar, Quake 2, 3, Sacrifice, Ski Jump, Heroes 3, Little fighter 2, Rayman, Postal i masa innych. RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - lukiatos - 31-10-2011 10:37 My w gimnazjum mamy tylko C-s oraz DSJ2 którego nie jestem jakimś fanem więc na infie siedzę na necie itp. RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - Roofix - 03-11-2011 13:11 W podstawówce były bodaj Mario, Colobot, Aladyn, przez pewien czas Cossaks: European Wars, Age of Empires (co jakiś czas robiono czystkę i niemal wszystkie usuwano. Jedne wracały, inne nie), Duke Nukem 3D, DSJ oraz różnorakie edukacyjne spod znaku Reksia, Królika Bystrzaka i Bolka i Lolka. Były też jakieś wyścigowe, ale ich tytułów nie pamiętam. W gimnazjum nie mieliśmy gier na komputerach, a instalowanie ich było zakazane. Tak samo w liceum. RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - Blitz - 03-11-2011 15:47 w Podstawówce był tylko Pasjans i Saper , a w Gimnazjum CS ,W3 i Half-Life 1 RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - SlimGroszek - 12-11-2011 08:57 U mnie jest CS 1.6 i GTA Vice City i jakaś FIFA. Niestety w sali, w której lekcje ma tylko klasa informatyczna. Mam tam znajomych więc czasem na przerwach mogę zrobić sobie misję w Vice City :D RE: Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? - Mrpati - 08-12-2011 23:35 U mnie jest o tyle gorzej że każdy komputer jest podłączony do tej samej sieci i odziwo do tego samego... dysku. Więc niemamy tam żadnych gier lecz jak kolega zauważył niema oprogramowania z cenzurą więc można w krwawe gry grać (Niestety gierki online ale zawsze coś) :D |