![]() |
Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Filmy (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. (/showthread.php?tid=928) Pages: 1 2 |
RE: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. - EvilScrooge - 14-12-2011 15:31 Myślę że powinienem tutaj przytoczyć którąś scenę z Srpski Film gdy facet maczetą odcinał głowę dziewczynie uprawiając z nią seks w tym samym czasie. Zapewne i te sceny mi znikną z pamięci jak i wszystkie, które poprzednio mnie zniesmaczyły jak Hannibal karmiący agenta jego własnym mózgiem. Dobrze też pamiętam scenę z Hostel w której to dziewczyna widząc że straciła oko rzuca się pod pociąg. Scena mnie nie tyle zszokowała co wkurzyła niemiłosiernie, gdyż nie miała najmniejszego sensu i na dodatek cały wysiłek protagonisty by ją ocalić poszedł na marne. Kto się zabija na widok swojej krwi? RE: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. - Palma__ - 09-01-2012 18:15 Chyba NIGDY nie powinienem włączać sobie filmu "Ludzka Stonoga" ze względu na beznadziejność tego filmu, choć doceniam każdy film i jestem wielkim fanem kinematografii, to muszę przyznać, że jest to jeden z niewielu filmów, który po prostu jest beznadziejny "bo jest". RE: Filmy, które Was dotknęły. W zły sposób. - iskradeus - 28-06-2012 00:25 Pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem OMENA. Nie mogłem się długo pozbierać.. nie mogłem spać dobrze może jakiś rok nawet.. Dziś wspominam to jako ciekawostkę z dzieciństwa, ale wtedy nie było mi do śmiechu :) |