![]() |
Negatyw zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240) |
RE: Negatyw zamknął konto - Michaszek - 08-12-2012 18:43 Jakby Multi się wypowiedział na ten temat to by było dobrze bo sam dostał zaproszenie do takiego czegoś tylko odmówił RE: Negatyw zamknął konto - Pierdzionka - 08-12-2012 18:45 Wszyscy pewnie o tym wiedzieli tylko w to nie wierzyli. RE: Negatyw zamknął konto - Elwood - 08-12-2012 18:56 Quote: Zaufanie do kogoś na podstawie nicku jest głupie. Oh, oczywiście nieufność do kogoś na podstawie nicku jest w pełni uzasadniona. Nie widzisz, jak sam sobie zaprzeczasz? Quote: Tak, przy okazji uważaj na chlor w paście do zębów, rtęć w termometrze i na pms swojej dziewczyny Dude, chyba nie zrozumiałeś nawiązania. Quote:( zkładając, że takowa istnieje). Maximum ego increased Quote:Multi sam dostał zaproszenie do takiego czegoś tylko odmówił Konkrety jakieś? RE: Negatyw zamknął konto - Nikodeus - 08-12-2012 19:02 (08-12-2012 18:56 )Elwood Wrote:Quote: Zaufanie do kogoś na podstawie nicku jest głupie. Oczywiście że jest. Nick mówi o Twojej tożsamości. Wybrałeś nick Elwood a nie Justin Poony BiberFan na ten przykład z jakiegoś powodu. Jeżeli ktoś wybiera nick "Negatyw" i pod niego podpisuje swoją tożsamość, relacje, wizerunek - mówi w ten sposób coś o sobie. Nie widzisz między tymi elementami zależności? (08-12-2012 18:56 )Elwood Wrote:Quote: Tak, przy okazji uważaj na chlor w paście do zębów, rtęć w termometrze i na pms swojej dziewczyny W zasadzie na coś podobnego mogę jedynie zacytować Ciebie samego. "Dude, chyba nie zrozumiałeś nawiązania." (08-12-2012 18:56 )Elwood Wrote:Quote:( zkładając, że takowa istnieje). Hell yeah :) RE: Negatyw zamknął konto - Michaszek - 08-12-2012 19:09 @Elwood na swoim fanpage'u pisał tylko post został usunięty przez osoby trzecie RE: Negatyw zamknął konto - appareil - 08-12-2012 19:21 Quote:Wyjaśnić, dlaczego dwukrotnie kasowa na tym forum kluczowy link umieszczony przez kubn2, czyli źródło, do którego prowadził dany skrypt. A to on wiedzie do strony, która zbierała te dane - dobrze rozumiem?Ktos już ci odpowiadał: Quote:Właściciel strony na którą szły dane, a właściwie to linki które zostały wycięte z forum. Admini wiedzą co robią, wszystkie linki które były tu podawane tj. zwykłe whois z zapytaniem o domenę we..da.com są prostą pomyłką, tak jak w "albumie dowodowym" który podesłał skkf jest napisane "(...) wysyła je na serwer www - URL widać na obrazku. Jest to jakiś zagraniczny darmowy hosting.". Czyli każdy może sobie wejść założyć konto i stronę bez podawania swoich danych osobowych. Poza tym - to nie kurahen, nie bawmy się w zlewy. Quote:Co wy gadacie, do więzienia za "skradzione" konta minecraft?(które nie były skradzione bo musieliby zmienić mail żeby były całkiem skradzione.)Mimo wszystko, jest to przestępstwo. Kary podawane tu są przesadzone, ale sam fakt pozostaje. Quote:Ps. Zaraz pewnie będą oskarżenia że byłem z tym związany(lub że jestem fanboyem jak to mi w komentarzach @BunnyKou: napisała)Nie pieprz głupot, po co się tym przejmujesz? Zaś co do oskarżeń o fanbojowanie - bunny ogólnie jest typową emocjonalną nastką, z podejściem do youtube made by buraczek etc. a teraz dodatkowo wzburzona jest całą sytuacją - nic dziwnego, że przesadnie reaguje. RE: Negatyw zamknął konto - zajc115 - 08-12-2012 19:21 Ja mam jeszcze parę pytań co do tej sprawy. Buraczek powiedział że w tym gównie brało udział około 1/4 dużych jutuberów jednak jak na razie z tego co mi wiadomo przyznało się tylko 2 a wiec gdzie reszta ? Kto jeszcze "to" promował? I jak dla mnie najważniejsze pytanie- Po co to robili jeśli rzekomo nie mieli z tego żadnych korzyści ? Jeśli ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć na pytania to bardzo o to proszę. RE: Negatyw zamknął konto - Okashu - 08-12-2012 19:31 (08-12-2012 19:21 )zajc115 Wrote: Ja mam jeszcze parę pytań co do tej sprawy. Buraczek wyolbrzymił jak zwykle RE: Negatyw zamknął konto - JudiMakeFun - 08-12-2012 19:33 @zajc115 odnośnie tego toczy się dyskusja już na 28 stron i nikt nie odpowie na to pytanie, bowiem odpowiedź znają tylko dwaj panowie, którzy już zaprzestali tu pisać. Dodatkowo wypowiadać się zaczęły głównie osoby, które nic o tej sprawie nie wiedzą, a myślą, że wniosą coś nowego. Tak więc mimo tego, że już tyle zostało zapisane, to tak naprawdę tylko pierwsze strony wniosły coś interesującego. RE: Negatyw zamknął konto - Notchek - 08-12-2012 19:54 Mam takie pytanie, ma ktoś tą paczkę ? Mam spore doświadczenie z wirusami, może znajdę jeszcze coś. |