![]() |
Beka z lecpleja - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Beka z lecpleja (/showthread.php?tid=3049) |
RE: Beka z lecpleja - GTOqw - 23-04-2013 20:14 @Asasinek Spinasz się o łapki w dół... Zobacz ile Ci wpadło wyświetleń! RE: Beka z lecpleja - fejmus - 23-04-2013 20:39 Nie długo zarobi hajs i się do nas, hejterów, przyłączy. Jebany! RE: Beka z lecpleja - pepyl - 23-04-2013 23:14 Chcesz się zareklamować ? Jest to możliwe na lecpleju, wszystkie działy służą do reklamy. Forum służy do wybijania. http://letsplej.pl/t-26279-reklama-youtube RE: Beka z lecpleja - Asasinek - 24-04-2013 10:41 Sorki pepyl, ale już o tym wiedziałem :P Hajsu nie zbieram (ale zjebany jestem) może będę zbijał kokosy za jakieś...10 lat A tak na serio to mnie kasiorka nie interesuje, a tak wgl to i tak wszyscy wiemy po co weszliście na mój kanał. Zhejcic, zaprzepaścic, napisac jakieś gówno żeby nie miał nam do zarzucenia, że jesteśmy gimbazą :P Wyświetlenia nic mi nie dadzą :P Bo pewnie obejrzeliście jakieś...3 sekundy filmiku, po tym szybka pauza spacją, łapka w dół i uśmiech na wykrzywionej mordzie :) Ogólnie słyszałem, że u was można się trochę pobawic i ten dział jest też fajny, gdzie po ukończeniu serii można coś wrzucic i dlatego się tu zarejestrowałem :P A co do tej "wojenki" to wylądowała w koszu i nie ma się co spinac i tak nie mam wam za złe, tych łapek bo to było do przewidzenia, że do czegoś takiego dojdzie (nagła zmiana?) Także hejtujcie sobie dalej i ja z ręką na sercu mówię wam JUŻ NIC DO WAS KURWA NIE MAM. ELO? RE: Beka z lecpleja - Innominatus - 24-04-2013 11:57 [spoiler] [/spoiler] Tyle w kwesti asasinka, zachęcam do dalszego lurkania lecpleja w celu lulzów. Eldo. RE: Beka z lecpleja - Elwood - 24-04-2013 12:25 @Asasinek Cholera, człowieku. Jedyną osobą, która nazwała zaistniałą sytuację ,,wojenką'', jesteś ty. Przestań na siłę demonizować i po prostu podejdź do tego z większym dystansem. RE: Beka z lecpleja - Asasinek - 24-04-2013 14:07 Koleś wziąłem -specjalnie- słowo wojenka w "" Co wy przecież jesteście wielce dorośli nie znacie czegoś takiego jak sarkazm? RE: Beka z lecpleja - pepyl - 24-04-2013 14:24 Ej Asasinek, dalej nie odpowiedziałeś na moje pytania. Za ile te bilety ? Gdzie walczycie ? Na jakich zasadach ? Kto sędziuje ? RE: Beka z lecpleja - Elwood - 24-04-2013 14:54 Quote:Koleś wziąłem -specjalnie- słowo wojenka w "" Pomyślmy... Quote:Tak uwielbiam forumowe, youtubowe wojenki Quote:Z tym, że ten temat w przeciwieństwie do waszego powstał dla tzw. jazd czyli żartu Mój Detektor Sarkazmu 3000 milczy. RE: Beka z lecpleja - Asasinek - 24-04-2013 16:09 (24-04-2013 14:24 )pepyl Wrote: Ej Asasinek, dalej nie odpowiedziałeś na moje pytania. 1.Za ile te bilety ? 2.Gdzie walczycie ? 3.Na jakich zasadach ? 4.Kto sędziuje ?1.Nie wiem gdzieś około...z 500zł będzie 2.Na orliku obok szkoły niedaleko 3.Ten kto lepiej nakurwia ten wygra 4.Nie wiem...ktoś pośreni |