![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 23-10-2011 12:16 Miesiąc temu chwalił się, że dostał partnera. Możliwe, że mógł go mieć od tej tzw. "Pomarańczki". Czyżby to miało wpływ na usunięcie konta? A może po prostu znowu je ukrył? Ma ktoś linki do starych filmów MegaZajki? RE: MegaZajka zamknął konto - MugoX - 23-10-2011 13:30 MegaZajka dostał partnera, ale ktoś mu zgłosił jego filmiki i partner został mu odebrany, przez co strzelił focha i powywalał swoje zagrajmy. Zostawił tylko Gothic 3 dla swoich wiernych fanów, po czym miał skończyć z Zagrajmerstwem (wyczytane w komentarzach konta MegaZajka kiedy jeszcze było ono dostępne, napisanę przez samego MegaZajkę). Gdyby konto było ukryte, napisane by było że ów kanał jest niedostępny, a po wejściu na stronę jego kanału jest napisane że konto zostało zamknięte RE: MegaZajka zamknął konto - Gimper - 23-10-2011 14:13 (23-10-2011 13:30 )MugoX Wrote: MegaZajka dostał partnera, ale ktoś mu zgłosił jego filmiki i partner został mu odebrany, przez co strzelił focha i powywalał swoje zagrajmy. Zostawił tylko Gothic 3 dla swoich wiernych fanów, po czym miał skończyć z Zagrajmerstwem (wyczytane w komentarzach konta MegaZajka kiedy jeszcze było ono dostępne, napisanę przez samego MegaZajkę). Gdyby konto było ukryte, napisane by było że ów kanał jest niedostępny, a po wejściu na stronę jego kanału jest napisane że konto zostało zamknięteNigdy nie miał partnera. Miał zarabianie z AdSense RE: MegaZajka zamknął konto - MugoX - 23-10-2011 14:25 Możliwe. Powtórzyłem tylko to co przeczytałem z komentarzy do jego kanału, gdzie napisał że partnerstwo miał. RE: MegaZajka zamknął konto - Matjas2211 - 24-10-2011 18:01 Konto zostało zamknięte dlatego żeby nie mieć limitów. RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 24-10-2011 19:50 Możemy sobie gdybać. A może by tak zapytać się samego Zajki, hm? Co, panowie moderatorzy i administratorzy? Może by tak wystosować do Adama "oficjalne" pismo z zapytaniem, dlaczegóż to po chyba 3 powrotach skasował on w końcu swoje stare konto? RE: MegaZajka zamknął konto - Matjas2211 - 24-10-2011 19:53 Własnie pytałem liczyłem na atak z jego strony albo zignorowanie mnie ale odpowiedział . RE: MegaZajka zamknął konto - punio7 - 24-10-2011 19:55 I? RE: MegaZajka zamknął konto - Matjas2211 - 24-10-2011 19:56 Konto zostało zamknięte dlatego żeby nie mieć limitów odpisał jeżeli ci o to chodziło. RE: MegaZajka zamknął konto - punio7 - 24-10-2011 20:00 Przecież teraz wszystkie konta są pozbawione limitów, więc w czym rzecz? |