![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - Lavos - 03-11-2011 19:48 @vlodek2532 Machnąłeś się i to nieźle. Serio współczuję ludziom, którym na Zajce zależy. Muszą się z nim nieźle męczyć. Mój ty miszczu zrozumienia z loży szyderców. RE: MegaZajka zamknął konto - JASIEKV2 - 03-11-2011 19:58 Miło jest być na TROLL Liście u takiego za przeproszeniem //pojeb pojebem, ale słów można użyć innych. RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 05-11-2011 03:35 Święta Racja RE: MegaZajka zamknął konto - Wan1Mas - 05-11-2011 10:37 meh, czy lista po lewej nie pokazuję, że ma bardzo słabą samo ocenę, przez co musi się podbudować? RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 10-11-2011 01:04 Z konta MegaZajki zniknęła tajemnicza lista osób zwanych Trollami ?? Oficjalnie nas przeprosił - @MartwaWyspa (3 dni temu) Spam Oficjalnie przepraszam wszystkich których uraziłem Czy to jakiś kolejny jego niecny plan ? czy nasz mistrz ponownie zaatakuje,zastraszy nas policją ,sądem,mafią a może Oświęcimiem. no cóż pozostało nam czekać to tylko kwestia czasu aż znowu coś mu nie będzie pasowało... //starczy tego trollowania RE: MegaZajka zamknął konto - appareil - 10-11-2011 01:16 Quote:a może OświęcimiemByłym obozem koncentracyjnym KL Auschwitz w Oświęcimiu. Oświęcim =/= obóz. RE: MegaZajka zamknął konto - Gimper - 10-11-2011 15:35 ![]() "ja jestem w tym doskonały" mnie zniszczyło RE: MegaZajka zamknął konto - Wan1Mas - 10-11-2011 17:32 RE: MegaZajka zamknął konto - Gik - 10-11-2011 18:36 Bravo, barvissimo. Chciałbym zauważyć, że temat o MegaZajce ma więcej stron, niż (nie)sławny "Iniemamocny RockAlone2k". Zresztą zasłużenie. Facet jest ewenementem w polskim Internecie jeśli chodzi o głupotę, a to jest naprawdę spore "osiągnięcie". Zastanawia mnie już tylko jedna rzecz - czy Zajkowski kiedy obraża innych ludzi, albo grozi im śmiercią, to naprawdę zdaje sobie z tego sprawę? RE: MegaZajka zamknął konto - sonicpro - 14-11-2011 18:10 Jesteś Najlepszy Czyli film na 100widzów MegaZajki http://www.youtube.com/watch?v=TzYIeOVWtq8 Szczerze mówiąc rozśmieszył mnie tym filmem |