![]() |
Tribes: Ascend - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Tribes: Ascend (/showthread.php?tid=1000) |
RE: Tribes: Ascend - Wan1Mas - 23-03-2012 17:32 Infiltrator, JGN, Technican, każda klasa jest dobra, byle nie Brute lub Pathfinder, pathfinder jest dla lam. RE: Tribes: Ascend - Sou - 23-03-2012 17:59 Ja gram pathfinderem jak szukam wyzwania;> Technikiem jak chce sobie nabić punkty i sobie odpocząć. No i na koniec Raider jak już nie mam pomysłu na nic lepszego :D Kumpel co grał w UT wiele lat poleca Soldiera i Sentinela Grubasa to się chyba bierze jak ktoś lubi stać w miejscu całą grę i robić za działko lub wyrzutnię:D Infiltrator mnie wkurza zawsze;) Na pewno klasa ma swoje uroki ale taki rodzaj grania mnie nie bawi :P RE: Tribes: Ascend - Kiwiku - 26-03-2012 07:42 Mi się najbardziej podoba Soldier.Najlepiej mi się nim gra Pathfinder to coś nie dla mnie :< RE: Tribes: Ascend - Sou - 26-03-2012 08:25 Jak ktoś chce reprezentować PL w nation cupie to na facebooku polskim TA jest info co i jak; ) RE: Tribes: Ascend - Freezbix - 15-07-2012 10:52 Grałem dobra gierka dynamiczna jest wiele plusów ale nie brakuje także minusów kiedy ostatnio grałem było sporo błędów. A jeżeli mowa o twórcach tej gry polecam też od nich grę Global Agenda, ale co do tego to otworze nowy temat. Pozdrawiam |