![]() |
Zmniana tła forum. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Zmniana tła forum. (/showthread.php?tid=1713) |
RE: Zmniana tła forum. - Gimper - 22-08-2012 12:53 Raczej jestem za pozostawieniem obecnego wyglądu - ew. wprowadzić jakieś kosmetyczne poprawki RE: Zmniana tła forum. - Matjas2211 - 22-08-2012 13:44 Jedna z lepszych kolorystyk. Zostaje. RE: Zmniana tła forum. - Wilczyca - 22-08-2012 14:00 (22-08-2012 12:39 )ogm Wrote: Zmienić wygląd!!!!!!!!!!!!! Możesz powiedzieć czemu chcesz zmianę wyglądu? Podoba ci się mój pomysł czy masz inne zdanie? RE: Zmniana tła forum. - Lavos - 22-08-2012 22:49 Nie. Osobiście lubię spokojne, ciemne kolory, przez co przyjemniej się wszystko czyta. Twoje 'typowe zagrajmerskie' tło to propozycja nawalenia tego samego co inni - po co? RE: Zmniana tła forum. - ADominacja - 23-08-2012 19:02 Nie ma opcji wprowadzenia wyboru tła? RE: Zmiana tła forum. - Wilczyca - 23-08-2012 19:24 No właśnie nie ma i dlatego też założyłam temat. Sądziłam, że jak będą chcieli zmian i każdy będzie chciał inne to będzie wybór tła na kanale. Jednak nic nie chce zmian. Wszystkim podoba się smutny i smętny klimat jak w grze Limbo i nic na to nie poradzę. RE: Zmniana tła forum. - Elwood - 23-08-2012 19:37 Nah, tak bardzo ci na tym zależy? RE: Zmiana tła forum. - Wilczyca - 23-08-2012 19:47 Nie sądziłam po prostu, że nikomu to tło na forum nie przeszkadza. Sądziłam, że dużo będzie chętnych na temat zmiany tła, a jednak się zdziwiłam. Nie wiem czy po prostu dlatego, że jestem dziewczyną i mam inny gust niż chłopcy czy coś innego. Nie mówię, że jest źle, ale nie wyobrażam sobie przez parę miesięcy może lat zaglądać do forum i patrzeć na to samo tło z tym samym bannerem żołnierza z gry, której nie znam, bo nie gram w strzelanki. RE: Zmniana tła forum. - ogm - 24-08-2012 00:20 Tło jest dla umarłych :[ Nie podoba mi się bo jest strasznie smutne. Nie musi być w tzw. oczojebnych kolorach. Mogą być stonowane tylko niech cieszą oczy a nie wprowadzać w przygnębienie. ( TO JE MOJE OPINIE HĘ? ) RE: Zmniana tła forum. - Infelicity - 24-08-2012 08:22 Quote:Nie mówię, że jest źle, ale nie wyobrażam sobie przez parę miesięcy może lat zaglądać do forum i patrzeć na to samo tło z tym samym bannerem żołnierza z gry, której nie znam, bo nie gram w strzelanki. Masz zdecydowanie prawo do nieznania tejże gry - jest to Tiberium, spin-off serii Command & Conquer, nigdy nie wydany. Quote:Nie musi być w tzw. oczojebnych kolorach. Mogą być stonowane tylko niech cieszą oczy a nie wprowadzać w przygnębienie. To podaj kolor który by Ciebie satysfakcjonował. Zielony, he he? Tak mi się poza tym wydaję, że stonowane kolory mają uspokajać, a nie cieszyć, ale może po prostu coś pomyliłem. |